• Головна
  • Небезпечний залицяльник із сайту знайомств: житель Дніпра місяць грабував жінок на побаченнях
17:30, 20 лютого

Небезпечний залицяльник із сайту знайомств: житель Дніпра місяць грабував жінок на побаченнях

Небезпечний залицяльник із сайту знайомств: житель Дніпра місяць грабував жінок на побаченнях

У Дніпрі чоловік в інтернеті знайомився з жінками та входив у довіру. При особистій зустрічі грабував, або таємно викрадав майно потерпілих, потім зникав.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпровське районне управління поліції.

Злочинна діяльність чоловіка тривала упродовж січня. Як встановили оперативники, від дій зловмисника постраждало п’ять дніпрянок.

Наразі поліція злодія затримала. Ним виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель.

19 лютого слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Як уберегтися від таких "залицяльників"

Погоджуючись на зустріч, потрібно бути особливо обережним, адже можна стати жертвою злочинця, який може незаконно позбавити вас пограбувати, нашкодити здоров'ю, або взагалі позбавити волі. Схем безліч, і більшість спрямовані на дівчат. Тому не треба показувати, що у вас є гроші чи цінні речі, підпускати близько не впевнившись в порядності та втрачати пильність.

Залицяльник може запропонувати покататися на машині, або, запросивши до себе, підсипати снодійне. До речі, таким прийомом користуються і жінки, а далі вже — на що вистачить фантазії…

Плануючи побачення з людиною з віртуальної мережі, ніколи не погоджуйтеся на зустріч в пустинному або віддаленому місці, а також в квартирі. Головний тривожний сигнал — коли людина не схожа на фото в анкеті. Обов’язково розкажіть про плани друзям і близьким людям — скажіть, куди йдете і залиште контакти людини, з якою зустрічаєтеся.

Найкраще відмовтеся від споживання алкогольних напоїв. Але якщо все-таки стали жертвою — не соромтеся і відразу звертайтеся в поліцію!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...