• Головна
  • Нові акції та знижки в супермаркетах Дніпра
17:30, 16 лютого

Нові акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Нові акції та знижки в супермаркетах Дніпра

Цього тижня супермаркети Дніпра зробили багато акційних пропозицій. Є вигідні ціни на ковбаси, сири, чай, каву, рибні консерви, солодощі та молочні продукти. Також можна знайти здешевлені макарони, соєвий соус, олію, цукор.

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 20 лютого діють наступні знижки: -44% на каву; -42% на шоколад з горіхами; -41% на чай, ковбасу До пюрешки; -40% на ковбасу Салямі, цукерки в коробці, енергетик, цукерки Золота Лілія, майонез, цукерки желейні; -39% на чипси, напій соковмісний; -38% на фісташки, сардини консервовані; -43% на вермішель Мівіну; -32% на сир твердий, йогурт; -30% на сир кисломолочний, тістечка Горішки зі згущеним молоком, торт, сметану.

Варус

До 21 лютого в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки в рамках новорічної акції. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -50% на сардельки; -45% на соєвий соус; -44% на ковбасу Фует; -43% на крем-сир, каву мелену; -42% на оселедець слабосолений, морозиво; -41% на ікру лососеву; -40% на на креветки Королівські свіжоморожені, чай, печиво з вишнею (апельсином), хамон, сир твердий, майонез, макарони; -35% на йогурт питний; -32% на ряжанку.

Сільпо

До 21 лютого в Сільпо активна складена програма "Цінознижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -59% на каву мелену; -48% на сир Чеддер; -44% на шоколад пористий; -42% на арахіс смажений солоний; -39% на чіпси кукурудзяні; -33% на снеки норі, олію соняшникову; -30% на піцу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ Днепр #Сільпо #Сильпо Днепр #Варус #акции в супермаркетах Днепра #Метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...