• Головна
  • Доставка продуктів з «Сільпо» в Дніпрі
Новини компаній
09:18, 16 січня

Доставка продуктів з «Сільпо» в Дніпрі

Новини компаній

«Сільпо» доставляє продукти прямісінько до дверей у всіх районах м. Дніпро. Дізнавайтеся деталі

Уявіть собі світ, де вам не потрібно витрачати години в корках в дорозі до магазину, шукати потрібні вам продукти і блукати серед полиць супермаркету. Світ, де свіжі овочі, соковиті фрукти, ароматне м'ясо та інші ласощі приїжджають прямо до вашого помешкання, немов за помахом чарівної палички. Це не фантазія, а реальність! Дійсно, доставка продуктів – це чудовий спосіб заощадити час та сили. Відтепер замовити доставку продуктів з улюблених «Сільпо» можна і в Дніпрі. 

Доставка продуктів Сільпо

Доставка продуктів має багато переваг, і ось лише декілька з них.

  • Економія часу. Забудьте про походи до магазину після довгого робочого дня. Замовляйте продукти онлайн за лічені хвилини, і звільніть свій час для приємніших справ.

  • Зручність. Доставка продуктів – справжня знахідка для людей, в який насичений робочий графік, молодих мам і татів та тих, хто просто цінує свій комфорт.

  • Широкий вибір. Онлайн-супермаркети «Сільпо» пропонують широкий асортимент товарів, який часто буває більшим, ніж у звичайних магазинах. В «Сільпо» є унікальні товари власного імпорту, чудові солодощі з Власної кондитерської, крафтове м’ясо і фермерські продукти. А ще в «Сільпо» можна замовити улюблений гречаний багет і ні з ким не ділитися – для цього і є доставка продуктів. Дніпро, хоч і дуже велике місто, багет (та інші продукти, звісно) ми доставимо в усі райони міста.

  • Свіжість. Продукти доставляються з магазинів безпосередньо до вашого дому, тому ви можете бути впевнені в їх свіжості та якості.

  • Вигідні ціни. В онлайн-супермаркеті «Сільпо» часто є акції та знижки, які дозволяють економити на покупках. До слова, в онлайн-супермаркеті так само є ціни тижня – цінотижики.

Як це працює?

Оформлення замовлення. Замовте все необхідне онлайн на сайті магазину або у мобільному застосунку «Сільпо». Виберіть зручний для вас час доставки, вкажіть адресу.

Доставка відбувається прямо до дверей.  Наші кур'єри доставлять ваше замовлення прямо до вашого помешкання у визначений вами час.

Завдяки широкому асортименту продуктів у «Сільпо», ви знайдете все, що потрібно на щодень. Від свіжих овочів та фруктів до готових страв та напоїв. Також можна замовити дитячі товари, засоби гігієни, побутову хімію, зоотовари і багато іншого.

Також є можливість самостійно забрати замовлення з обраного магазину у форматі самовивозу. Обирайте той спосіб, який найбільше підходить вам!

Замовляйте продукти онлайн в Дніпрі та скористайтеся регулярними акціями на доставку та знижками на товари. Економте час та гроші разом з «Сільпо»!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#доставка продуктів #доставка продуктів з супермаркету #сільпо
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...