• Головна
  • День Святого Валентина 2024: привітання та листівки для коханих
09:05, 14 лютого

День Святого Валентина 2024: привітання та листівки для коханих

День Святого Валентина 2024: привітання та листівки для коханих

Сьогодні, 14 лютого українці та весь світ відзначають День святого Валентина. Це привід трохи відволіктися від проблем та звернути увагу на свою половинку та людей, яких ви любите. Гарне привітання та романтична картинка стануть нагадуванням про те, що в цьому світі є любов, яка несе мир та радість.

Редакція сайту 056 зібрала ніжні побажання та гарні листівки до Дня закоханих.

Як би хто не ставився до цього поширеного зараз в масовій культурі свята, але згадка про нього може бути слушним приводом згадати про те, чим для людства є кохання, любов, щастя. 

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об’єднує людей, попри різні характери, смаки та інтереси. Любити – значить дивитися не один на одного, а дивитися в одному напрямку. Бажаємо вам скоріше відшукати це почуття, а тим, хто вже знайшов, ніколи його не втрачати! З Днем Святого Валентина!

Романтичні листівки

Патріотичні листівки коханим

Поетичні привітання

Кохайтеся, мов шалені,

Поліпіться, як пельмені,

Щоб козацький рід зростав,

Україну підіймав!

Вітаю з святом кохання!

***

Прийми, любов, моє вітання,

Коли весна ось-ось прийде.

І квітне на землі кохання

У ніжний Валентинів день.

Повільно пелюстки зриваю,

Потрібна відповідь мені,

Чому ж у квітки я питаю,

Чи любиш ти мене, чи ні?

Пробач, що я на світі є,

Що часто поглядом тривожу.

Пробач, що ти життя моє,

Інакше жити я не можу!

***

Ти є вітрилом мого корабля,

Кохання крилами для мене стало,

Ти муза, пілігримова зоря

Ти є усе, чого мені так бракувало.

***

Люблю тебе

І твої очі,

Волосся твоє золоте,

Лиш ти снишся мені щоночі,

Тепліші ці для мене сни

За полудневу літню спеку,

Вуста твої неначе рай

Коли цілуєш мене, знай,

Як добре, що ти в мене є,

Люблю, люблю тебе і все!

***

Ти мій скарб, моє кохання!

Хай здійсняться всі бажання!

Зі святом вітаю тебе,

Дарую закохане серце своє!

***

Ти музика мого життя,

Чарівний спів без слів, без порівняння

Мелодія, якій немає вороття,

Бо душі наші з’єднані коханням!

***

Скільки зірочок на небі,

Скільки камінців на дні,

Стільки палких поцілунків

Посилаю я тобі!

****

З Днем святого Валентина,

Накриє щастя хай лавина,

Чекають хай палкі зізнання,

Взаємне, пристрасне кохання!

****

Тобі бажаю в парі бути,

Щоб не шукать червону руту,

А берегти оте єдине

Своє кохання, що не гине!

Привітання в прозі

Вітаю з Днем святого Валентина та хочу побажати з любов’ю в серці зустрічати кожен день та на крилах любові летіти до мрії всього життя. Нехай твоє кохання квітне, наче роза у саду, нехай твоя друга половина розділяє з тобою дні і радості, і невдачі, нехай пригоди твого життя будуть романтичними, цікавими, веселими та дивовижними.

****

Вітаю з Днем святого Валентина. Бажаю твоє серце щиро кохало та кохали тебе, щоб твоя любов спроможна була наповнити цей світ дивами та красою. Нехай не буде перешкод та сварок у відносинах з коханою людиною, нехай кожен день проходить з любов’ю до близьких і до самого життя.

***

З Днем закоханих! Бажаю тобі романтичного настрою, безліч приємних вражень та яскравих емоцій. Відчувай та випромінюй любов! З Днем святого Валентина!

***

Вітаю з Днем святого Валентина та хочу побажати з любов’ю в серці зустрічати кожен день. Нехай твоє кохання квітне, наче троянда в саду, нехай твоя друга половина розділяє з тобою дні і радості, і невдачі, нехай пригоди твого життя будуть цікавими, веселими і романтичними.

***

Вітаю тебе з Днем закоханих. Цей день створений для того, щоб віддавати і приймати любов, малювати сердечка у листівках і дарувати їх найобожнюванішим. Хай буде багато сердечок у душі, нехай завжди панує любов і дарує найпозитивніші емоції.

Чому не всі щасливі, коли «люблять»

Любов – це те, завдяки чому виник та й досі існує цей світ. Любов дає життя, тілесне і духовне, вона може окрилити людину, піднести над усіма проблемами і перепонами, а також дарувати силу їх здолати. Але чому буває навпаки? Чому не всі щасливі, коли «люблять», точніше, коли їм здається, що люблять? Тому що любов – це не бурхлива емоція, як часто помилково вважають.

Любов – це не «я» на першому місці, любов – це не «за щось», не «заради» чогось, не «за певних» умов чи обставин. Любов – це не умови, не претензії, не ультиматуми, не егоїзм, не самозвеличення.

Все навпаки: справжня любов жертовна, діяльна і безкорислива. Її не можна закрити чи сховати, вона породжує стільки добрих плодів у серці, що їх просто неможливо там всіх вмістити, і вони буквально «вириваються» назовні – блиском в очах, щасливою посмішкою, теплими обіймами, нестримним бажанням робити добро, захищати, оберігати, допомагати, радувати – попри все.

"Любов – це небайдужість, це щирість, відкритість, це завжди повага і завжди свобода. Стосунки між чоловіком і жінкою – це лише один з елементів щастя і один з багатьох способів виявити любов. Недарма у грецькій мові є декілька слів на означення любові: στοργή (сторгі) – батьківська любов, любов до рідних; φιλία (філія) – дружня, товариська любов; ἀγάπη (агапі) – духовна любов, піднесена, самовіддана, безкорислива. Останнє слово і було обране на означення любові до Бога – цілісної, досконалої християнської Любові.

Тож любіть і будьте любимими повсякчас. Любіть Господа, своїх батьків, дітей, коханих, друзів, колег. Любіть життя, світ довкола і все, що його наповнює. «Все у вас нехай буде з любов’ю» – бо любові ніколи не буває забагато!", - пояснив священослужтель Ігумен Саватій Собко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #День закоханих листівки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...