• Головна
  • Справжня осетрова та лососева ікра – тільки вишуканий додаток до святкового столу чи корисний делікатес?
Новини компаній
09:00, 13 лютого

Справжня осетрова та лососева ікра – тільки вишуканий додаток до святкового столу чи корисний делікатес?

Новини компаній
Справжня осетрова та лососева ікра – тільки вишуканий додаток до святкового столу чи корисний делікатес?, фото-1

Дуже часто осетрова та червона ікра лосося стає доповненням до вишуканих страв та цікавим елементом декору при сервіруванні святкового столу. Насправді ж, не варто недооцінювати її і вважати виключно додатком до основних страв. Завдяки високому вмісту різноманітних корисних мікроелементів та нутрієнтів вживати червону та чорну ікру в їжу корисно. Це дозволяє отримати безліч позитивних ефектів та дійсно покращити власне самопочуття. Ікра позитивно впливає на весь організм без виключення, дозволяючи:

  • прискорити метаболізм, 
  • покращити функцію печінки, мозку серцево-судинної системи, 
  • зменшити навантаження на шлунково-кишковий тракт, 
  • стимулювати виведення токсинів. 

Безумовно, це корисний продукт, який відрізняється яскравим ароматом та приємним смаком. Його просто приємно куштувати, а регулярно додаючи її до страв, Ви зможете побачити позитивні ефекти не тільки на власному самопочутті, а й на стані шкіри.

Через високу цінність такого продукту дуже часто саме червону та чорну ікру використовують в своїх цілях недобросовісні виробники, які замість натурального продукту пропонують клієнтам придбати сумнівну продукцію, виготовлену з желатину та водоростей. Саме тому дуже важливо обирати цей продукт та довіряти лише перевіреним компаніям, які пропонують виключно найкращі види ікри з натуральним складом.

Компанія Lemberg як один із фахівців в галузі постачання морепродуктів та ікри осетрових та лососевих риб, пропонує клієнтам вишукану продукцію за помірними цінами. На офіційному сайті інтернет-магазину Ви можете ознайомитися з асортиментом ікри та інших морепродуктів, обрати для себе потрібну кількість та оформити замовлення на потрібну дату.

Вибір ікри - як не помилитися?

Найпершим при виборі ікри потрібно звертати увагу саме на постачальника, до якого Ви вирішили звертатися. Завдяки можливості купувати таку продукцію через мережу інтернет багато компаній сьогодні мають змогу налагодити поставки високоякісного товару безпосередньо від виробника, а отже пропонують найкращі продукти, які мають екологічний склад та відповідні сертифікати якості. Наприклад, компанія Lemberg пропонує своїм клієнтам можливість придбати натуральну ікру горбуші, кети, форелі, стерляді, амура, калуги, білуги, осетра і не тільки, виготовлену за високими стандартами. Звертаючись до цього постачальника Ви зможете бути впевнені в ідеальному складі продукту, відсутності будь-яких речовин сумнівного походження, а також в обов'язкові свіжості продукції.

Що стосується саме ікри та її смакових якостей, важливо розуміти, що якість чорної або червоної ікри напряму залежить від того, який аромат та консистенцію вона має. Вона повинна мати приємний рибний аромат, без різкого запаху, а також досить щільну консистенцію, оскільки чим менше її в баночці, тим більше вірогідність, що Ви платите кошти не за ікру, а саме за маринад. Також звертайте увагу на розмір ікринок, тому  що це демонструє натуральність продукту - вони не повинні бути ідеальної форми, оскільки в такому випадку мова буде йти про наявність білкових компонентів в складі, а отже ненатуральність ікри.

Замовляючи ікру в інтернет-магазині Lemberg, Ви можете бути впевнені, що придбати якісну продукцію, причому не тільки окремі види ікри, а також і набори, які вже підібрані за різними уподобаннями клієнтів. Кожен продукт обов'язково має сертифікати відповідності, а також повний опис на сайті, що дозволяє клієнтам максимально швидко вибирати потрібну продукцію. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...