• Головна
  • Слід бути готовими: жителів Дніпропетровщини попередили про можливі відключення світла
13:30, 12 лютого

Слід бути готовими: жителів Дніпропетровщини попередили про можливі відключення світла

Слід бути готовими: жителів Дніпропетровщини попередили про можливі відключення світла

Цієї ночі енергетичну інфраструктуру Дніпропетровщини атакували шахедами. Як наслідок – обладнання Укренерго зазнало пошкоджень, що призвело до часткового знеструмлення в Павлоградському районі. Це є знаком для нашої області, що треба бути готовими до можливих аварійних відключень після подальших російських обстрілів.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

За його словами, за останні місяці без тотальних відключень електроенергії багатьом вселили віру в те, що проблем з електропостачанням уже не буде. Але ми маємо справу з підступним ворогом.

"Нам треба розуміти: попри велику кількість шахедів, які збивають Сили Оборони, ми не знаємо, куди дрони будуть скеровані наступного разу. Це передбачити неможливо. Завдяки зусиллям наших військових та ефективній роботі Президента з іноземними партнерами щодо забезпечення системами повітряного захисту, ми змогли уникнути більших втрат. А швидке відновлення електропостачання – це результат невтомної праці наших енергетиків.

Останні події показують, що нам завжди слід бути готовими до можливих відключень електроенергії. За можливості, завжди майте вдома запас води та їжі, яка не псуватиметься без холодильника і яку можна приготувати без електроенергії, павербанки, свічки тощо. І не забувайте про ощадливе споживання електрики", - написав Лукашук.

Зазначимо, що ситуація з подачею електроенергії на території м. Павлоград поступово поліпшується, але ремонтно-відновлювальні роботи триватимуть певний час. Енергетики повернули світло для 15 000 родин після нічного обстрілу. Але у деяких мікрорайонах міста світло на даний час відсутнє. У разі необхідності місцеві жителі можуть звернутися до «Пунктів незламності».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...