• Головна
  • Молодик в Китайський Новий рік: час позбутися проблем та загадати бажання
16:00, 9 лютого

Молодик в Китайський Новий рік: час позбутися проблем та загадати бажання

Молодик в Китайський Новий рік: час позбутися проблем та загадати бажання

10 лютого — особливий день, адже він збігається з китайським Новим роком. Рекомендується загадувати бажання, випромінювати добро і йти до мети.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

10 лютого о 00:59 за київським часом буде перший молодик, коли Плутон перебуває у Водолії. Він генерує неймовірні потоки творчої енергії та задає тон на найближчі 20 років. Це ідеальний час, щоб проявити себе активніше та діяти швидше.

Налаштовуємо себе на краще

Молодик може принести непередбачувані зміни. Утворює з'єднання із зіркою Кастра, яка має характеристики войовничого Марса та інтелектуального Меркурія. Кожному з нас потрібно вирішити якусь особисту проблему, персональне завдання та вибрати правильний вектор докладання зусиль, визначити свій власний "курс". Для цього астрологи радять:

  • Відчути вхід у точку нуль, в глибоке, чесне обнулення того знання, яке заважає не знати і Бути.
  • Подивитися на себе так, ніби бачите себе вперше, усередину себе - так, ніби жодного разу не заглядали туди. Як у замерзле озеро, прозоре до самого дна.
  • Змінювати звички, вибирати незручне та незвичайне, щоб бути рухливим, необмеженим, зухвало вільним.
  • Бачити, де потрібні межі реальності та прагнення до мети, де безмежність хибна, лінива і заманює у вічну мрію, відірвану від землі.

Астрологи радять вийти на вулицю і дихати озоном, відчуваючи вітер і поклик дикої стихії в крові. Адже цей молодик як заряд, що накопичується в хмарах, електризує повітря, пожвавлює мертві клітини, зупиняє мертву думку. За допомогою цієї енергії ви можете вдихнути життя в найсміливішу свою ідею і зробити себе Творцем. Розвертайте себе без страху, і нехай вітер змін буде до вас добрим і справедливим 

Загадуємо бажання

Нічне світило, що переродилося, не тільки дає початок року Дракона за східним календарем. Це по-справжньому «чарівний» час, коли не можна прогаяти ще один шанс переманити успіх на свою сторону

Бажано провести ніч із 9 на 10 лютого в компанії друзів, необов'язково влаштовувати галасливі вечірки, досить милої розмови до душі. Як своєрідну розвагу можете зробити «карту бажань». Такий спосіб допоможе швидше донести до вищих сил ваші мрії.

Ви можете оформлювати свою карту бажань по-різному. Незалежно від того, купили ви спеціальний набір, чи ви вирізатимете картинки з журналів або яскраво опишете мрію в тексті — Молодий місяць допоможе швидше зробити мрію реальністю.

Головне — загадувати лише для себе, бажання не повинні приносити страждання третім особам, а також не варто використовувати частинку «не». Намагайтеся бути максимально точними у описі мрії, конкретизуйте. Наприклад, якщо хочете схуднути, то пишіть так: «2024 року прошу Дракона зробити так, щоб я стала на 20 кілограмів меншою, але при цьому залишилася здоровою і красивою».

Також можна загадати бажання наодинці. Запаліть червону свічку, що символізує любов, і зелену, що символізує удачу. Налаштуйтеся на свято.

Візуалізуйте дракона, що несе силу любові й удачі. Відчуйте, як він приймає ваші бажання, і уявіть, що ці бажання виконуються цього року. Пам`ятайте, що ваше позитивне мислення та енергія, спрямована на добробут, можуть привернути до вас позитивні зміни.

Загадування бажань у китайський Новий рік — це не тільки традиція, а й спосіб з`єднатися з магією моменту і привернути удачу у своє життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...