• Головна
  • Розстріл автомобіля на Дніпропетровщині: вбили заступника мера Нікополя
11:30, 8 лютого

Розстріл автомобіля на Дніпропетровщині: вбили заступника мера Нікополя

Розстріл автомобіля на Дніпропетровщині: вбили заступника мера Нікополя

8 лютого в Нікополі на Дніпропетровщині невідомі розстріляли автомобіль заступника міського голови Віталія Журавльова. Сталося це близько 8:30.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Національну поліцію України.

Нападник застосував невстановлену зброю. Внаслідок влучання в машину сталося займання. Навколо транспортного засобу лежить багато відстріляних гільз. 

Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка. На місці працюють правоохоронці. Вони встановили прикмети нападника. Наразі триває збір та аналіз речових доказів, проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання підозрюваного.

На розшук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад поліції регіону. Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за п.5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва Дніпропетровської області.

За непідтвердженою інформацією, однією з основних версій вважають конфлікт з місцевим угрупуванням, який триває з 2017 року.

Віталій Журавльов був членом партії Батьківщина. Став заступником мера Нікополя у вересні 2021 року. Раніше він був головою Нікопольського відділу по боротьбі з організованою злочинністю.

У його деклараціях було зазначено, що його батько та теща – громадяни росії. А у деклараціях за 2019 рік, яких зараз немає у відкритому доступі, Віталій Журавльов згідно з інформацією журналістів, декларував у власності батька та тещі чимало нерухомості в росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...