• Головна
  • Дніпро та область можуть стати мішеню для терористичних атак рф: деталі
08:30, 5 лютого

Дніпро та область можуть стати мішеню для терористичних атак рф: деталі

Дніпро та область можуть стати мішеню для терористичних атак рф: деталі

У неділю, 4 лютого, президент України Володимир Зеленський опублікував вечірнє звернення до українців. У ньому він розповів про свій візит в Роботине, нагородження бійців Пвк “Схід”, а також нові загрози для Дніпропетровщини.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на відеозвернення президента України.

Зокрема Зеленський заявив, що росія розглядає Дніпропетровську область як одну з основних мішеней. Саме цей регіон ворог обрав цілю через економічний та виробничий потенціал.

Наразі росія розглядає Дніпропетровщину, як один з основних регіонів для проведення терористичних атак. 

Зазначимо, що сьогодні глава держави побував на Дніпропетровщині. Він відвідав розташування Повітряного командування “Схід” та нагородив бойових пілотів. Через те, що регіон може стати однією з основних мішеней для проведення терористичних атак, будуть вживатися заходи щодо посилення ППО.

“День – Повітряне командування «Схід». Доповідь і детальна розмова щодо захисту неба над Дніпровщиною. Небезпека постійна, висока, росія розглядає регіон, як одну з основних мішеней для терористичних атак. Працюємо, щоб додати можливостей збивати ракети, дрони", - заявив Зеленський.

Він додав, що Україна продовжує працювати над посиленням ППО в Дніпропетровській області. Зеленський сказав, що йде робота над забезпеченням міст та сіл регіону водою та електроенергією. 

“Зараз – Кривий Ріг, увесь район та інші громади області, нарада щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпровщини, зокрема й Кривого. Захист енергооб’єктів. Посилення мобільних вогневих груп, ППО, РЕБ.”, — сказав Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...