• Головна
  • Дніпро стало найкримінальнішим містом Східної Європи
16:30, 29 січня

Дніпро стало найкримінальнішим містом Східної Європи

Дніпро стало найкримінальнішим містом Східної Європи

Найбільша у світі база даних про міста та країни Numbeo опублікувала статистику щодо рівня небезпеки життя Європі. За останнє півріччя Дніпро стало одним з найкримінальніших міст.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на сервіс Numbeo

Створюючи рейтинг Crime Index, експерти звертають увагу на рівень злочинності. До статистики потрапили такі види правопорушень, як умисні вбивства, пограбування, насильство, вандалізм, збройні напади, викрадення авто, а також рівень корупції та торгівлі наркотиками.

При цьому головним джерелом інформації для оцінки виступали відгуки мешканців жителів цих країн та туристів, які їх відвідували.

За останні пів року серед 127 міст Європи Дніпро став найкримінальнішим містом Східної Європи. А у 2023 попереду нашого міста були білоруський Мінськ та українська Одеса.

Дніпро стало найкримінальнішим містом Східної Європи, фото-1

У Numbeo уточнять, що індекс злочинності нижче 20 говорить про вкрай поодинокі випадки вуличної злочинності в країні, індекс від 20 до 40 — низький рівень злочинності, від 40 до 60 — помірний, від 60 до 80 — високий, і від 80 до 100 — максимальна ймовірність стати жертвою злочину.

У загальноєвропейському рейтингу Дніпро в ньому теж піднявся на одну сходинку. У 2023 році місто посіло 17 місце, а у 2024 “піднялося” на 16.

Дніпро стало найкримінальнішим містом Східної Європи, фото-2

Крім Дніпра до переліку ТОП-20 небезпечних міст Європи також увійшла Одеса.

Найкримінальнішим і відповідно найнебезпечнішим цього разу став французький Марсель, посунувши на третю сходинку британський Бірмінгем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...