• Головна
  • В Україні очікується мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер: якою буде погода у Дніпрі 26 січня
20:00, 25 січня

В Україні очікується мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер: якою буде погода у Дніпрі 26 січня

В Україні очікується мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер: якою буде погода у Дніпрі 26 січня

26 січня, по усій території України очікується мокрий сніг. Попереджають про ожеледицю на дорогах й сильні пориви вітру в окремих областях.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Переважатиме хмарна погода. Вночі помірний, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, на заході країни місцями налипання мокрого снігу, у південно-східній частині подекуди ожеледь.

На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у західних, Одеській, місцями у Вінницькій та Житомирській областях пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вдень на Одещині та в Криму 1-6° тепла).

У Карпатах сніг, хуртовина; температура вночі та вдень 2-7° морозу.

В Україні очікується мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер: якою буде погода у Дніпрі 26 січня, фото-1

Погода у Дніпрі та області

По області: хмарна погода. Мокрий сніг з дощем. Місцями: ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по області впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

По м. Дніпро: хмарна погода. Мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 0-2° тепла.

Західні регіони потерпають від снігопадів: десятки населених пунктів залишилися без світла

Через рясні снігопади у Львівській та Закарпатській областях відбулися відключення світла. Так, на Львівщині через пориви вітру та снігопади знеструмленими залишаються 17 населених пунктів - з них три повністю та 14 частково. Найгірша ситуація - на Стрийському напрямку.

"Над відновленням живлення працюють 11 бригад Львівобленерго. Залучили 46 фахівців та 16 одиниць техніки", - розповів голова обласної військової адміністрації (ОВА) Максим Козицький.

Тим часом на Закарпатті станом на 7.00 внаслідок тривалого снігопаду та налипання мокрого снігу в окремих районах було частково відключено від електропостачання 20 населених пунктів у Хустському (15), Рахівському (4) та Тячівському (1) районах. Голова місцевої ОВА Віктор Микита зазначив, що в усіх населених пунктах працюють ремонтні бригади, які відновлюють електропостачання.

"Залучені всі необхідні сили та засоби. Водночас у районах і населених пунктах функціонують пункти незламності, де можна зігрітися, підзарядити телефони й підключитися до інтернету", - розповів чиновник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...