• Головна
  • Окупанти шукають нову тактику для потужної атаки по Україні
14:30, 25 січня

Окупанти шукають нову тактику для потужної атаки по Україні

Окупанти шукають нову тактику для потужної атаки по Україні

Судячи по останнім атакам, війська рф намагаються розвідати готовність і влучність систем ППО України. Це їм потрібно для планування нових обстрілів.

Про це повідомила речниця ОК "Південь" Еспресо, передає редакція сайту 056.

За її словами, ворог сьогодні вночі вдавався до тактичних хитрощів, які ми вже спостерігали й фактично повторював свій "успішний успіх" в такій атаці. Використовував він низький прохід дронів над Чорним морем, максимально ускладнюючи їх виявлення для засобів протиповітряної оборони. До того ж заходили дрони з напрямку фактично житлових кварталів, хоча маневрували й серед промислових.

Гуменюк наголосила, що просування "шахедів" зараз відбувається меншими групами.

"Останні хвилі ударів складаються з такої кількості 2-8, цієї ночі нарахували до 14. Але саме таке спрямування "шахедів" досить розгалужене, або навпаки - рясно зосереджене, як це було по Одещині, дуже щільно в ряд, не даючи можливості зорієнтуватися.

Це пошук нової тактики, це очевидно, ворог намагається розвідати готовність і влучність систем протиповітряної оборони, їх розташування для того, щоб спланувати майбутні потужні акції", - додала речниця.

Гуменюк нагадала про збиття А-50, який проводив розвідку, що суттєво змістило акценти в розвідувальній діяльності ворога.

"Вони вдалися до збільшення безпілотних літальних апаратів, намагаються тактичною авіацією компенсувати ці прогалини в розвіддіяльності, а отже і не мають чіткого уявлення, де мають бути їхні майбутні ціни. Тому, очевидно, намагаються використовувати невеликими партіями для розуміння", - підсумувала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...