• Головна
  • У Дніпрі спростили процес отримання учнівського квитка
14:30, 24 січня

У Дніпрі спростили процес отримання учнівського квитка

У Дніпрі спростили процес отримання учнівського квитка

У Дніпрі спростили процес отримання учнівського квитка. Батькам більше не потрібно підписувати анкету електронним цифровим підписом (ЕЦП).

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Тепер, заповнюючи електронну анкету за посиланням: cabinet.dniprorada.gov.ua, і ввівши усі дані, батьки можуть просто натиснути на кнопку «Зберегти». Анкета відразу відправляється на друк квитка.

«Таке спрощення вирішує одразу низку проблем. Кожен, хто бажає отримати учнівський для своєї дитини, може легко це зробити без ідентифікації підписувача електронного документа. Розуміємо, що у більшості батьків виникали труднощі під час підписання. Також під час переходу дитини до іншого закладу наявну анкету потрібно було перепідписувати за допомогою ЕЦП. Тепер у цьому немає потреби. Якщо дитина перейшла до іншого закладу освіти, керівник нової школи надає заяву-підтвердження до КП «єДніпро» щодо переходу учня. Після цього перевипускаємо учнівський квиток. За такою ж процедурою буде і перевипуск, якщо дитина втратила свій квиток», – розповіла під час брифінгу 24 січня заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» ДМР Софія Приліпко.

Вона також додала, що торік зробили перший масштабний перевипуск учнівських квитків для учнів, у яких закінчився термін дії документа. Йдеться про 5-ті, 6-ті, 10-ті та 11-ті класи. У 2023-му КП «єДніпро» видало 33 332 учнівські, із них 7 тисяч – для дітей ВПО.

Якщо у батьків виникають питання щодо учнівського квитка або реєстрації для отримання документа, можна звертатися на гарячу лінію комунального підприємства «єДніпро» за номерами: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49. Гаряча лінія працює за графіком: з 09:00 до 18:00 з понеділка по четвер, та з 09:00 до 16:45 у п’ятницю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...