• Головна
  • Безкоштовні майстер-класи, логопедичні та розвивальні заняття: у Дніпрі відкрився дитячий мультифункціональний центр
10:30, 24 січня

Безкоштовні майстер-класи, логопедичні та розвивальні заняття: у Дніпрі відкрився дитячий мультифункціональний центр

Безкоштовні майстер-класи, логопедичні та розвивальні заняття: у Дніпрі відкрився дитячий мультифункціональний центр

У Дніпрі відкрили надсучасний Дитячий мультифункціональний центр. Він запрацював на базі КПНЗ «Палац творчості дітей та юнацтва» ДМР. Відтепер там є студія звукозапису, ігрова зона, розвивальна кімната, кімната матері та дитини, комп’ютерний клас та кабінет психолога.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Ремонт приміщення зробили коштом UNICEF, він же і закупив усе устаткування. Аби кардинально оновити приміщення, знадобилось лише три тижні.

«Було проведено демонтаж стін, конструкцій стелі та підлогового покриття, зроблено нову систему каналізації. Капітально відремонтовані туалети для хлопчиків та дівчаток, облаштовано інклюзивний туалет. Зроблено капітальний ремонт приміщення: нові стіни, стеля та підлога, виконано капітальні оздоблювальні роботи. Проведено нову електрику. Її виведено на окремий щиток із сучасними безпечними захисними системами. Відремонтовано вхідну групу: покладено кахель, встановлено металопластикові двері та зроблено фасадну частину входу», – розказує регіональний керівник проєкту «Спільно» UNICEF Олексій Шевченко.

Під час повномасштабного вторгнення рф в Україну співпраця між Дніпровською міською територіальною громадою та Дитячим фондом ООН (UNICEF) допомагає зробити освіту доступною та привабливою для дітей Дніпра. Така синергія дає можливість малюкам розвивати здібності у позашкільній освіті, культурі, технічній та іншій творчості, поліпшувати та формувати позитивну психіку.

«Я впевнений, що дитина не захоче звідси йти. Я вже не дитина, але теж не хочу звідси йти. Це означає, що все зроблено дуже добре, якісно. Окрім того, у приміщенні центру є облаштоване укриття, тож у разі повітряної тривоги персонал закладу разом з дітьми спускатиметься у сховище. Також є генератори на випадок довготривалого відключення світла», – розповів секретар міськради Олександр Санжара.

Завітати до центру можуть усі охочі. Він розташований за адресою: проспект Слобожанський, 36. Працює без перерви та вихідних: з 10:00 до 19:00. Заняття безкоштовні. Важливо, що під час повітряної тривоги заклад зачиняється і всі прямують до найближчого укриття!

Розклад можна подивитись у телеграм-каналі Спільно | UNICEF Дніпро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...