• Головна
  • Перша відчутна атака по санкт-петербургу: що повідомляють джерела про спецоперацію
11:30, 18 січня

Перша відчутна атака по санкт-петербургу: що повідомляють джерела про спецоперацію

Перша відчутна атака по санкт-петербургу: що повідомляють джерела про спецоперацію

18 січня міноборони рф вперше від початку повномасштабної війни проти України повідомило про атаку БпЛА на ленінградську область. Уламки БПЛА виявили на території АТ "Петербурзький нафтоналивний термінал". Це стало спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в спецслужбах.

Операція ГУР пройшла "із залученням сучасних українських засобів". Нині триває збір даних, втім вже відомо про підтверджені влучання по цілях.

Перша відчутна атака по санкт-петербургу: що повідомляють джерела про спецоперацію, фото-1

Також співрозмовник у коментарі виданню зазначив, що відтепер військові об'єкти пітера та ленінградської області є "у зоні досяжності українських сил".

На питання, чи вперше українським дронам вдалося дістатися до ленінградської області рф, джерело уточнило, що це було "не вперше, але є відмінності, і ворог їх відчув".

Варто зазначити, що у ніч проти четверга, 18 січня, у рф чули вибухи у кількох областях. За інформацією розпубліків, БПЛА впав і вибухнув на території нафтогазової компанії "Петербурзький нафтовий термінал" (це найбільший російський термінал з перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні). А також уламки дрону впали на території морпорту, там спалахнула пожежа.

До того ж в ході операції один з БПЛА пройшов над Валдаєм, де знаходяться особисті маєтки олігархів Аркадія і Бориса Ротенбергів, кколишнього голови ради директорів банку Росія Юрія Ковальчука та один з палаців російського диктатора путіна. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...