• Головна
  • Нічні вибухи в Україні: війська рф запустили дві ракети та 33 "шахеди" по різних областях
09:30, 18 січня

Нічні вибухи в Україні: війська рф запустили дві ракети та 33 "шахеди" по різних областях

Нічні вибухи в Україні: війська рф запустили дві ракети та 33 "шахеди" по різних областях

У ніч на 18 січня окупанти атакували 33-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ та Курської обл. – рф. Основні напрямки удару – південь та північ. Також ударили двома зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської області по Харківщині. 

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

Силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 22 ворожі БпЛА. Ще кілька дронів – не досягли своїх цілей. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи, засоби РЕБ. Протиповітряна оборона працювала у межах Сумської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Хмельницької областей. 

Сумщина

У Сумах рятувальники ліквідували наслідки ворожої атаки Пізно ввечері 17 січня внаслідок падіння уламків від збитого ворожого БпЛА відбулось руйнування технічного приміщення. Також загорілись дві вантажівки. Рятувальники оперативно ліквідували виявлені осередки горіння та запобігли подальшому поширенню вогню. 

Миколаївщина

російські війська безпілотниками атакували Миколаївську область. Уламки збитих БпЛА пошкодили приміщення агропідприємства. Постраждалих немає. Про це повідомив  Віталій Кім, інформує 

"Вночі, 17 січня, під час бойової роботи підрозділів протиповітряної оборони із відбиття дронової атаки, внаслідок падіння уламків збитих БпЛА, в Снігурівській громаді пошкоджено складські приміщення агропідприємства. Постраждалих немає", - написав голова Миколаївської ОВА Кім у Telegram.

Також він повідомив, що протягом доби силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині було знищено ворожий дрон-камікадзе "Ланцет" та вісім ударних БпЛА типу "Shahed-136/131".

Хмельниччина

В Хмельницькій області лунали вибухи. Під час повітряної тривоги в регіоні працювали сили протиповітряної оборони.ППО. 

"Сьогодні вночі під час повітряної тривоги в області сили ППО ЗСУ знешкодили 3 БпЛА типу "Shahed", - написав перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. 

За попередньою інформацією, об’єкти критичної інфраструктури та цивільне населення не постраждали.

Харківщина

Вчора близько 22:30 окупанти завдали два удари по м. Чугуїв. Тип озброєння встановлюється. Ворожий боєприпас влучив у будівлю навчального закладу. Внаслідок обстрілу загинула 62-річна жінка, яка працювала оператором котельні. Травм зазнали 63-річний чоловік та 45-річна жінка. Обох госпіталізували, стан середній. Ще одній 82-річній постраждалій допомогу надали на місці. 

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...