• Головна
  • Висока ракетна загроза з моря: можуть бути точкові удари або комбіновані з дронами по Україні
13:30, 16 січня

Висока ракетна загроза з моря: можуть бути точкові удари або комбіновані з дронами по Україні

Висока ракетна загроза з моря: можуть бути точкові удари або комбіновані з дронами по Україні

Триває шістсот дев'яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення України. Наразі зберігається висока ракетна загроза із моря. 

Про це в етері телемарафону попердила очільниця пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк, передає редакція сайту 056.

Через існуючу загрозу в ЗСУ попереджають, що у разі оголошення повітряної тривоги українців закликають пройти до укриттів. 

"Я не знаю, чим у них там завинив особовий склад морського напрямку, але всі вони були безжалісно вигнані у штормову погоду в море. Зокрема, проводили навчання і злагодженість екіпажів великі десантні кораблі, які довготривалий час виконували суто логістичну функцію, і напевно вже позабулися, що вони є бойовими. Саме тому їх змусили стрепенутися у бойових умовах. Але великі десантні кораблі були заведені в пункти базування", - зазначила вона.

За словами Гуменюк, станом на зараз у море виведений великий десантний корабель "Адмірал Макаров", який може нести до 8 "Калібрів".

"Навіть у штормових умовах як зараз, 3-4 бали, може бути застосований у ракетних ударах - це можуть бути точкові удари або комбіновані з дронами. Тому ми говоримо про рівень ракетної небезпеки з моря як високий і попереджаємо, що у випадку оголошення повітряної тривоги треба переходити в укриття протягом кількох хвилин", - підкреслила вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...