• Головна
  • Цілодобові травмпункти в Дніпрі: адреси та режим роботи на свята
14:00, 27 грудня 2023 р.

Цілодобові травмпункти в Дніпрі: адреси та режим роботи на свята

Цілодобові травмпункти в Дніпрі: адреси та режим роботи на свята

Усі травмпункти Дніпра, які підпорядковані закладам охорони здоров’я, працюють цілодобово, зокрема й на свята. Вони забезпечені генераторами, безперебійним інтернетом, запаси води, ліків тощо. Там є все для медичної допомоги містянам.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

В медпунктах приймають усіх пацієнтів із гострими травмами незалежно від району проживання. Серед іншого йдеться і про переломи, вивихи, рани, зокрема й укуси.

"Допомогу надаємо цілодобово. Обстежуємо пацієнтів. За необхідності надаємо знеболювальні, проводимо хірургічну обробку ран, накладаємо гіпс, робимо цифровий рентген тощо. Усе для обстеження та лікування маємо в наявності. Якщо рани – важкі, то направляємо пацієнтів до травматологічного відділення нашої лікарні", - розповідає лікар-травматолог Степан Валерійович.

Проінспектувала готовність міської лікарні, зокрема й травмпункту, до роботи взимку заступниця директора департаменту охорони здоров’я міськради Тетяна Прибиток.

"Травмпункт на базі лікарні працює у штатному режимі. Усе необхідне для меддопомоги теж у наявності. Усі травмпункти, підпорядковані закладам охорони здоров’я, працюють цілодобово, зокрема й на свята", – заявила вона.

Травматологічну допомогу в Дніпрі можна отримати за адресами: вул. Ближня, 31; вул. Батумська, 13; просп. Б. Хмельницького, 19; вул. В. Антоновича, 65; просп. Лесі Українки, 26.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...