• Головна
  • ЗСУ знищили на півдні три ворожі бомбардувальники Су-34: що відомо
18:00, 22 грудня 2023 р.

ЗСУ знищили на півдні три ворожі бомбардувальники Су-34: що відомо

ЗСУ знищили на півдні три ворожі бомбардувальники Су-34: що відомо

Українські оборонці знищили три російські бомбардувальники Су-34 на півдні України у п'ятницю, 22 грудня. 

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ, генерал-лейтенанта Микола Олещук, передає редакція сайту 056.

Командувач Повітряних сил ЗСУ повідомив, що сьогодні, опівдні, на Південному напрямку було знищено три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34. 

Успішна робота українських оборонців стала миттєвою відповіддю на послання окупантів, яке вони залишили на одному зі збитих вночі "Shahed".

"На шматку збитого "Шахеда" із серією "ЬІ" отримав послання від окупантів: "сDохните сYки". Чудова ідея! Ось вам наша відповідь! Вечного полета "братья", - йдеться у повідомленні Олещука. 

Хто спланував спецоперацію 

Речник командування ПС ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що знищення трьох літаків Су-34 - це блискуче спланована операція їхнього командувача Миколи Олещука. 

"Ви знаєте, було на півночі, коли знищили одразу три гелікоптери і два російських літаки, також в Одеській області двічі знищувались російські "сушки". І цього разу одразу три літаки на південному напрямку. Такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу позитивну статистику", - наголосив речник командування Повітряних сил.

Що відомо про збиття літаків 

Telegram-канал "Николаевский Ванёк" повідомляє, що "вибухи в Чаплинському районі, а також у районі Каланчака" - це були звуки Су-34, що падали.

У Мережі публікують фото з місця приземлення пілотів російських Су-34. Також росіяни припускають, що винищувачі було знищено системами Patriot. 

Російський авіаційний Z-блогер Fighterbomber повідомив про "бойову втрату". Спочатку він писав, що екіпаж наразі шукають. Згодом він повідомив, що "забрали і живих, і мертвих".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...