• Головна
  • Під звуки пострілів їх вів дрон: бійці 93-ї бригади з Дніпропетровщини показали, як евакуювали поранених, - ВІДЕО
10:30, 22 грудня 2023 р.

Під звуки пострілів їх вів дрон: бійці 93-ї бригади з Дніпропетровщини показали, як евакуювали поранених, - ВІДЕО

Під звуки пострілів їх вів дрон: бійці 93-ї бригади з Дніпропетровщини показали, як евакуювали поранених, - ВІДЕО

Бійці 93-ої ОМБр Холодний Яр поділились відео евакуації поранених з поля бою. Воно зняте під Андріївкою на екшн-камеру GoPro військовими з позивними "Малий" та "Ахмед".

Про це повідомляє сайт 056.

Хлопці проявили ініціативу, разом з командуванням продумали план, та реалізували його. Доїзд та евакуація до небезпечної зони здійснювалась на квадроциклах. 

Після бойового зіткнення, два ранених бійці залишилися на полі. Вони лежали в надії на допомогу і навіть піднятися самі не могли. Неподалік лунали ворожі постріли, а біль від серйозних травм була страшною. Але вони тримались і дочекались побратимів, які не кинули їх - попри небезпеку повернулися на порятунок.

Одного "Малий" закинув на плечі, а іншого "Ахмед" тягнув на ношах. Евакуювали до квадроциклів поранених оминаючи кулі, переводячи подих на кількахвилинних "привалах" в потрощених будівлях. Координували шлях за допомогою дрона.

Виконати таке завдання було складно та небезпечно, але воно того було варте. Ця героїчна евакуація врятувала двох воїнів, яких поранило в бою. Страшно уявити, що з ними було б, якби про них "забули" свої. Але тепер вони зможуть вилікуватися, відновитися і жити далі.

Українці не повинні кидати своїх. Патріотизм і взаємодопомога допоможе вистояти в цій безжальній війні, яку розв'язала росія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...