• Головна
  • Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: різдвяно-новорічні пропозиції
19:30, 15 грудня 2023 р.

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: різдвяно-новорічні пропозиції

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: різдвяно-новорічні пропозиції

Супермаркети Дніпра щотижня традиційно оновлюють акційні пропозиції. Зараз на вас чекають новорічні знижки, купуючи товар за якими можна готуватись до свят. Заманливі ціни на деякі солодощі, ікру червону, солодкі напої, соєвий соус, сири та ковбаси. А також можна вигідно запастися чаєм, кавою, молоком згущеним, макаронами, соняшниковою олією. Не можна не відмітити знижки на солоні хрусткі закуски (горішки, сухарики, снеки тощо).

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 19 грудня діють наступні знижки: -44% на горішки смажені в солоній хрусткій оболонці; -43% на великий молочний шоколад, слайси з курячого філе; -42% на каву розчинну сублімовану, ковбасу шинкову; -41% на чіпси, майонез, сардельки; -40% на снеки, соєвий соус, напій безалкогольний соковий, насіння соняшнику; -39% на печиво; -38% на вафлі, цукерки желейні, ікру тріски; -37% на чай розсипний; -35% на кефір, йогурт, сир Моцарелла; -32% на тісто листково-дріжджове; -31% на олію соняшникову рафіновану; -30% на оливки чорні, молоко; -28% на масло солодковершкове; -13% на мандарини.

Варус

До 20 грудня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки в рамках новорічної акції. Найбільші такі знижки: -57% на каву розчинну; -52% на чай в пакетиках; -48% на каву розчинну; -47% на балик напівкопчений; -45% на філе оселедця з прянощами; -43% на морозиво, сьомгу слабосолену, сир Гуада; -44% на соки; -41% на ікру тріски; -40% на макарони, ковбасу варену, ікру лососеву, печінку тріски, ананаси консервовані, новорічні цукерки, пряника заварні з вишнею, торти; -38% на масло солодковершкове, родзинки; -35% на молоко згущене, майонез, кетчуп, соуси; -30% на сметану, вершки, масло солодковершкове, крупи бобові.

Сільпо

До 20 грудня в Сільпо активна складена програма "Ціна тижня". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -60% на вафлі; -55% на чіпси картопляні, шоколад чорний Авторський; -53% на кабаноси, сир Брі; -51% на шоколад молочний; -50% на каву розчинну сублімовану; -48% на КітКат; -49% на маслини; -46% на чіпси; -44% на чай, пельмені; -42% на крупу пшеничну, шоколадні батончики, персики консервовані; -41% на майонез; -47% на сосиски з вершками та телятиною; -36% на печиво бейкері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #АТБ #Сільпо #Сильпо акции #Варус #акции в супермаркетах Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...