• Головна
  • Спортзал та приміщення у гуртожитках: оренда від держави у Дніпропетровській області
Новини компаній
13:00, 14 грудня 2023 р.

Спортзал та приміщення у гуртожитках: оренда від держави у Дніпропетровській області

Новини компаній
Спортзал та приміщення у гуртожитках: оренда від держави у Дніпропетровській області, фото-1

Орендувати приміщення для власної справи у держави та в органів місцевого самоврядування – це доступний та зручний варіант для підприємців. Електронні торги у державній системі «Прозорро.Продажі» забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу вартість користування об’єктом нерухомості.

В аукціонах можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. До прикладу, на Дніпропетровщині є кілька об’єктів, за які незабаром можна буде поборотися на онлайн-аукціонах.

  • У Кривому Розі пропонують орендувати спортзал у будівлі місцевого природничо-наукового ліцею у центрі Саксаганського району на вулиці Володимира Великого, 32а. На цій вулиці розташовані декілька освітніх закладів, кінотеатр та спортклуб.

    Нежитлове приміщення (спортивна зала) вбудоване у 1 поверх окремо розташованої будівлі і має загальну площу понад 332 квадратні метри. Технічний стан – задовільний. Об’єкт під’єднаний до мереж: електропостачання, водопостачання та водовідведення, центрального опалення, інтернету, охоронної та пожежної сигналізацій. Стартуватиме вартість оренди з відмітки у 1653 гривні на місяць. Пропозиції від охочих позмагатися за об’єкт на онлайн-аукціоні прийматимуть до 18 грудня. Е-торги відбудуться 19 грудня.

Спортзал та приміщення у гуртожитках: оренда від держави у Дніпропетровській області, фото-2
  • Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях пропонує орендувати частину будівлі гуртожитку у Нікополі, в західній частині міста, на проспекті Трубників,16. Проспект, до речі, вважається одним із найкрасивіших у місті.

    Площа приміщення, доступного для оренди, – майже 24 квадратні метри.. Гуртожиток перебуває на балансі державного підприємства «Керуюча компанія зі створення Президентського університету». Онлайн-аукціон відбудеться 22 грудня, стартуватиме вартість оренди з 31 гривні на місяць. Заявки на участь в торгах у системі «Прозорро.Продажі» можна подавати до 21 грудня.

Спортзал та приміщення у гуртожитках: оренда від держави у Дніпропетровській області, фото-3
  • У самому Дніпрі також пропонують орендувати приміщення в одному із гуртожитків. Йдеться про частину гуртожитку №4 Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», що знаходиться на проспекті Гагаріна, 59. Територіально цей проспект розташовується вздовж височини головного пагорба міста, у Соборному та Шевченківському районах.

    Приміщення, яке можна орендувати, має площу 2 квадратні метри. Початкова вартість місячної оренди – 7,74 грн. Пропозиції прийматимуть до 20 грудня, торги відбудуться 21 грудня.

Спортзал та приміщення у гуртожитках: оренда від держави у Дніпропетровській області, фото-4

Чому система «Прозорро.Продажі»?

Оренда об’єктів через державні електронні аукціони — це можливість залучати кошти під час війни до бюджетів громад або держави. До прикладу, від початку повномасштабної війни у Дніпропетровській області провели майже 870 успішних аукціонів з оренди комунального майна. Торги принесли громадам загальний дохід у понад 3,8 мільйона гривень на рік.

Щоби орендувати об’єкт державної або комунальної власності, потрібно вибрати авторизований майданчик на сайті «Прозорро.Продажі» та зареєструватися на ньому. Після цього ви зможете подати заявку на участь в аукціоні через особистий кабінет, сплативши реєстраційний та гарантійний внески. Якщо на торгах саме ви станете переможцем, то зможете підписати протокол та договір оренди.

Знайти об’єкти у будь-якій області за потрібними параметрами можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...