• Головна
  • Лікарні Руднєва у Дніпрі відновили ліцензію
11:00, 1 грудня 2023 р.

Лікарні Руднєва у Дніпрі відновили ліцензію

Лікарні Руднєва у Дніпрі відновили ліцензію

З 14 листопада дія ліцензій для лікарні Руднєва була зупинена. Під забороною було проведення операцій. Надавали там лише амбулаторну допомогу, консультації лікарів та послуги з реабілітації. Але уже все дозволено.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на наказ № 2028 "Про ліцензування медичної практики, результати проведення заходів державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства"

Згідно з документом, Міністерство охорони здоров’я відновило ліцензію міській багатопрофільній клінічній лікарні матері та дитини ім. проф. М. Ф. Руднєва.

"Відновити дію ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики комунального некомерційного підприємства «Міська багатопрофільна клінічна лікарня матері та дитини ім. проф. М.Ф.Руднєва» Дніпровської міської ради (м. Дніпро, пр-т Лесі Українки, буд. 26, ідентифікаційний код: 01985050), виданої наказом МОЗ від 22 травня 2020 року № 1236 «Про ліцензування медичної практики», на підставі частини сьомої статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності»", - йдеться в Наказі.

Нагадаємо, пи мисали, що померла третя пацієнтка, яку прооперували в лікарні Руднєва в Дніпрі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...