• Головна
  • Згасала на очах рідних три місяці: померла третя пацієнтка, яку прооперували в лікарні Руднєва в Дніпрі
13:00, 16 листопада 2023 р.

Згасала на очах рідних три місяці: померла третя пацієнтка, яку прооперували в лікарні Руднєва в Дніпрі

Згасала на очах рідних три місяці: померла третя пацієнтка, яку прооперували в лікарні Руднєва в Дніпрі

У ніч на 14 листопада померла ще одна пацієнтка, яку прооперували у лікарні Руднєва в Дніпрі. Це вже третя смерть після невдалого хірургічного втручання у цьому медзакладі.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Інформатор.

Померла 41-річна Каріна Кравчун. Вона працювала медсестрою у хірургічному відділенні Харківської міської лікарні швидкої допомоги. 8 серпня її прооперували у лікарні імені Руднєва у Дніпрі. Майже одразу після наркозу стан жінки погіршився.

Місяць її намагались врятувати у лікарні Мечникова, а згодом перевезли до лікарні у рідний Харків. Але жінка згасала на очах рідних, друзів та колег. І попри намагання медиків, її серце жінки зупинилося через поліорганну недостатність. Реанімувати його роботу лікарям так і не вдалося. У Каріни залишився неповнолітній син, чоловік та батьки з інвалідністю.

Масове погіршення стану після операцій у серпні

У серпні 2023 року після проведення операцій у лікарні Руднєва погіршився стан 11 пацієнтів: 5 дорослих та 6 дітей. В них були різні діагнози та різні операції. Погіршення стану пацієнтів пов’язували з тяжкою побічною реакцією на медпрепарати для наркозу.

11-річний Ілля Шишаков помер 12 серпня. Хлопчику до цього проводили нескладну косметичну операцію. 16 серпня не стало також 32-річного військового, Руслана Коріхова. Каріна Кравчун стала третьою жертвою невдалого хірургічного втручання.

Згасала на очах рідних три місяці: померла третя пацієнтка, яку прооперували в лікарні Руднєва в Дніпрі, фото-1

За попередньою інформацією, мова йшла про знеболювальне з діючою речовиною "Пропофол", яке отримували усі постраждалі у той день.

Розслідування щодо закупівлі неякісних препаратів у лікарні Руднєва триває.

Нагадаємо, ми писали, що у Дніпрі в міській багатопрофільній клінічній лікарні імені Руднєва тимчасово призупинили операції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #лікарня Руднєва Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...