• Головна
  • Як займатися спортом взимку? Поради
Новини компаній
13:30, 29 листопада 2023 р.

Як займатися спортом взимку? Поради

Новини компаній
Як займатися спортом взимку? Поради, фото-1

Спонсорована стаття

Узимку багато людей припиняють заняття спортом через несприятливі погодні умови. Проте навіть за низьких температур можна знайти чимало способів, щоб підтримувати фізичну форму й мати гарний настрій. Існує кілька способів залишатися активними взимку, про них ми й розкажемо далі.

Обирайте зимові види спорту

Зима — найкращий час, щоб спробувати себе в зимових видах спорту. Катання на ковзанах, лижі, сноуборд допоможуть залишатися активним. Це не тільки корисно для здоров'я, але і дуже весело. Можна покататися на ковзанах в парку або відвідувати міський каток. Лижні курорти працюють упродовж усього сезону. А під час сезонних розпродажів, наприклад на https://sportano.ua/rozprodazh, можна вигідно придбати усе необхідне спорядження: від термоодягу до ковзанів.

Тренуйтеся вдома

Один з найзручніших способів займатися спортом взимку — тренування вдома. Йога, пілатес, силові вправи не потребують спеціального обладнання, і їх можна виконувати в теплій кімнаті. Щоб посилити навантаження на певні частини тіла, придбайте невеликі гантелі, еспандер, скакалку. Відеоуроки з домашніх тренувань в інтернеті або спеціальні мобільні фітнес-застосунки допоможуть виконувати вправи правильно, дотримуючись техніки.

Відвідуйте тренажерні зали

Тренажерний зал — ще один чудовий варіант, щоб не втратити форму протягом холодів. У спортзалах і фітнес-клубах зазвичай встановлені кондиціонери й обігрівачі, тому там комфортна температура протягом усього року. Перевага тренажерного залу в тому, що там є все необхідне обладнання для силових тренувань, кардіо, йоги тощо. 

Ходіть у басейн

Плавання в басейні — ідеальний варіант для тих, хто любить водні розваги. Вода в басейні підігріта, тому заняття комфортні у будь-яку пору року. Плавання допомагає розвивати витривалість, підтримує м'язи тонусом і сприяє схудненню. До того ж плавання корисне для тих, хто має проблеми з опорно-руховим апаратом. Тому такі заняття обов’язково допоможуть зміцнити здоров’я.

Бігайте на вулиці

Біг — це один з найпростіших та найдоступніших видів спорту, яким можна займатися взимку. Він допомагає підтримувати серцево-судинну систему, зміцнює м’язи ніг і спини, підвищує витривалість і допомагає спалювати багато калорій. Проте варто обирати безпечні маршрути й утриматися від пробіжок при температурі нижче -10 градусів. Для комфортного відчуття під час пробіжки вдягайте кілька шарів одягу і використовуйте взуття з протектором і мембраною. Такі кросівки можна придбати в інтернет-магазині https://sportano.ua/.

Займіться скандинавською ходьбою

Скандинавська ходьба корисна для всіх, незалежно від стану здоров’я. Якщо ви не можете бігати, купіть палиці й починайте ходити. Завдяки активному руху рук, збільшується навантаження на верхню частину тіла. У результаті покращується постава, зміцнюються м’язи спини, плечей, рук, живота та ніг, підвищується кровообіг та обмін речовин. Систематичні тренування дозволяють схуднути. Для скандинавської ходьби взимку вибирайте палиці з гумовими наконечниками, які не ковзатимуть по снігу та льоду, й одягайтеся так само як для бігу.

Зима – час, коли можна насолоджуватися спортивними заняттями на свіжому повітрі чи в спеціально обладнаних майданчиках. Головне — проявити креативність і знайти заняття до душі. Регулярні тренування допоможуть поліпшити здоров'я і самопочуття незалежно від погоди за вікном.

Спонсорована стаття

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...