Новини компаній
09:30, 23 січня

Замитнення вантажу

Новини компаній

Вивезення з країни товарів передбачає проходження безлічі юридичних заходів. Митне оформлення експорту без цього неможливе.

Отримати дозвіл транспортувати продукцію для подальшого використання за кордоном простіше, ніж здійснювати ввезення, але тут також є важливі аспекти, яких обов'язково потрібно дотримуватися.

У жодному разі не можна припускатися помилок під час заповнення декларації та інших важливих паперів, оскільки це впливає на успіх процедури.

Неправильно оформлені вантажі повертають назад. Тому найкраще довірити проведення всієї процедури досвідченому фахівцеві - митному брокеру.

Якщо ж вам необхідна детальна інформація, як насправді максимально заощадити кошти на митниці, приклади необхідних документів або безкоштовна консультація, переходьте за цим посиланням https://tamognia-prosto.com.ua/ua/blog/394-zamitnennya-vantazhu-yak-vidbuvaetsya-eksport/

Замитнення вантажу: етапи

Для проходження пункту контролю потрібно надати представникам відповідних органів необхідний пакет документів, які підтверджують якість продукції та її безпеку.

Під час експорту вантажів усі дії проводяться поетапно:

  • Ідентифікація. Тут визначається код вантажів, який транспортуватиметься через митницю.
  • Отримання необхідних дозволів. Багато товарів піддаються контролю різними інстанціями. Для цього потрібно зібрати пакет спеціальних документів. Професіонал допоможе все зробити оперативно.
  • Декларування. Цей етап - один із найголовніших. Декларація має бути заповнена без помилок, оскільки виправити будь-яку помилку можна тільки під час нового заповнення. Також потрібно заново надавати всі дозволи та папери.
  • Проходження пункту контролю. Це останній етап, під час якого фахівці проводять звірку отриманих паперів і наявних вантажів. Якщо виникають будь-які помилки, то потрібно знову заповнити нову декларацію або видається документ про заборону.

У разі виникнення будь-яких питань брокер самостійно їх врегулює. Усе буде зафіксовано в укладеній з фахівцем угоді з оформлення продукції.

Замитнення вантажу - документи

Необхідно сформувати пакет певних документів, а саме:

  • декларація;
  • картка ЗЕД;
  • поручительська угода (у разі використання послуг брокера);
  • зовнішньоекономічний контракт;
  • транспортна документація;
  • комерційні документи (рахунок-платформи, інвойс тощо);
  • сертифікати на продукцію;
  • сертифікат якості товарів (якщо такий є);
  • дозвіл про допуск автомобіля до перевезення;
  • інші папери.

Для успішного проведення всіх процедур краще, щоб цим займався висококваліфікований фахівець.

Замитнення вантажу, фото-1

Його присутність стане гарантією оперативного і грамотного здійснення всіх заходів, причому незалежно від того, чи потрібно проводити регулярні перевезення вантажів або один раз вивести певну продукцію.

Не варто ризикувати своїми коштами, часом і нервами, самостійно проходячи митне оформлення експорту. Досвідчений брокер надасть усю необхідну інформацію, дасть відповіді на виниклі питання, розповість про суть кожного етапу процедури.

Залишилися питання? Переходьте за посиланням і телефонуйте за безкоштовною консультацією в митно-брокерську компанію M-GROUP.

Джерело наданої інформації https://tamognia-prosto.com.ua/

Первинна консультація за телефоном 097-257-66-60 багатоканальний

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...