• Головна
  • Поїзд Дніпро - Хелм: шлях до Польщі стане швидшим
18:00, 23 листопада 2023 р.

Поїзд Дніпро - Хелм: шлях до Польщі стане швидшим

Поїзд Дніпро - Хелм: шлях до Польщі стане швидшим

В новому графіку руху поїздів на 2024 рік ключовими стали поїзда міжнародного напрямку. Призначили новий поїзд №119/120 Дніпро — Хелм.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Укрзалізницю.

Дніпровський поїзд має зручну стиковку в напрямку Варшави. І це на 4 години пришвидшує дорогу для дніпрян до столиці Польщі у порівнянні зі сполученням через Перемишль. ⠀

Поїзд Дніпро - Хелм: шлях до Польщі стане швидшим, фото-1

В "Укрзалізниці" розповіли і про інші зміни в міжнародному сполучені:

  • Розвиток хабове сполучення через ст. Чоп. Нові міжнародні поїзди Чоп — Відень та Чоп — Прага стикуються одразу з низкою поїздів по Україні. ⠀
  • Пришвидшення руху поїзда №35/36 Одеса — Перемишль — Одеса. З Одеса до Перемишля час у дорозі скоротиться на 50 хв. З Перемишля до Одеси – майже на 2 години.
  • Пришвидшення поїзда №35/36 Одеса – Перемишль дає вдвічі більше часу на пересадку на поїзд ІС56 Перемишль (07:23) – Берлін (17:06). ⠀
  • Зовсім скоро на маршруті Варшава – Рава-Руська – Львів польські колеги оновлять свій рухомий склад. Поїздка стане більш комфортною.

“Пасажирські перевезення — це один з основних напрямків діяльності компанії та наша соціальна місія. Розуміючи це, ми постійно розвиваємось: призначаємо нові поїзди, оновлюємо рухомий склад та пропонуємо додаткові сервіси. У новому сезоні наших пасажирів чекають нові міжнародні поїзди Дніпро — Хелм, Чоп — Відень та Чоп — Прага.

Загалом за час війни ми відбудували широку мережу міжнародних маршрутів. За обсягами практично компенсували трафік регулярних авіаційних рейсів. Також продовжимо розвивати й хабову модель перевезень як для внутрішніх рейсів, так і для міжнародних.

Так, за обсягами перевезених пасажирів ми вже повернулися на рівень 2021 року. Розвиваючи міжнародне сполучення, відкриваючи нові маршрути всередині країни, ми зміцнюємо звʼязок усіх регіонів та залишаємося завжди напоготові приїхати туди, де це буде необхідно», — зазначив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Дніпро Хелм
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...