• Головна
  • В новому графіку руху поїздів України з'явився рейс Дніпро-Хелм
17:30, 21 листопада 2023 р.

В новому графіку руху поїздів України з'явився рейс Дніпро-Хелм

В новому графіку руху поїздів України з'явився рейс Дніпро-Хелм

Презентовано новий графік руху поїздів на 2024 рік. У ньому 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та 3 міжнародних, серед яких Дніпро — Хелм. Крім того, передбачено покращення 19 рейсів по Україні та за кордон, нові сполучення для регіонів. ⠀

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на "Укрзалізницю".

Новий графік руху поїздів на 2024 рік залізничники розробили з урахуванням відгуків пасажирів. Понад 7000 користувачів мобільного застосунку УЗ дали свої пропозиції цієї осені. Найбільший акцент було зроблено на покращенні найбільш дефіцитних сполучень: міжнародних та гірських.

“Пасажирські перевезення — це один із основних напрямків діяльності компанії та наша соціальна місія. Розуміючи це, ми постійно розвиваємось — призначаємо нові поїзди, оновлюємо рухомий склад та пропонуємо додаткові сервіси.

У новому сезоні наших пасажирів чекають нові міжнародні поїзди Дніпро — Хелм, Чоп — Відень та Чоп — Прага.

Загалом за час війни ми відбудували широку мережу міжнародних маршрутів. За обсягами практично компенсували трафік регулярних авіаційних рейсів. Також продовжимо розвивати й хабову модель перевезень, як для внутрішніх рейсів, так і міжнародних.

Так, за обсягами перевезених пасажирів вже повернулися на рівень 2021 року. Розвиваючи міжнародне сполучення, відкриваючи нові маршрути всередині країни — ми зміцнюємо звʼязок всіх регіонів та залишаємось завжди напоготові приїхати туди, де це буде найбільш необхідно", — зазначив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко. ⠀

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...