• Головна
  • Безкоштовна англійська в Україні: як зареєструватись на Promova
09:05, 13 листопада 2023 р.

Безкоштовна англійська в Україні: як зареєструватись на Promova

Безкоштовна англійська в Україні: як зареєструватись на Promova

В Україні розроблено законопроєкт про надання англійській мові статусу міжнародної. Невдовзі Верховна Рада має ухвалити його. У зв'язку з цим, для громадян створили зручну онлайн-платформу для вивчення іноземних мов. Реєструватись необхідно через "Дію".

Про це повідомляє сайт 056.

Зручна платформа для вивчення іноземних мов стала частиною національної програми Future Perfect. Авторизуватися та отримати безоплатний преміумдоступ на три роки треба з "Дія. Підписом".

Для того, щоб отримати безоплатний доступ необхідно:

  • завантажити застосунок "Дія" або зайти на сайт Promova;
  • клікнути Free for Ukraine у "Дії";
  • пройти перевірку Дія.Підписом.

Також для всіх українців готують у форматі "єПідтримки" грошову допомогу для вивчення англійської. Схожий проєкт реалізували з "ковідними" сертифікатами, коли українці купували книги, ходили в спортзали. Цей досвід використають, щоб українці активніше вивчали мови.

Адже законопроєкт про надання англійській мові статусу міжнародної вимагає її знання. Документом установлюється, що державні сайти, окрім того, що українською, обов’язково мають бути англійською мовою. Працівникам головних сфер треба буде володіти англійською. Також ця мова має бути обов’язковою в дошкіллі.

"Повинні змінюватися стандарти в середній освіті, у старшій профільній школі, щоб діти більш активно вивчали англійську. Впроваджуватимемо інструменти для стимулювання вивчення англійської, покращуватимемо рівень скілів у педагогів, щоб вони могли більш енергійно викладати англійську мову", - розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, необхідно змінити тарифну сітку, заробітні плати, процес навчання. Це призведе до багатьох інших трансформацій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...