• Головна
  • Зіниці були розширенні: у поліції прокоментували скандал з військовим на блокпосту Дніпра
17:00, 9 листопада 2023 р.

Зіниці були розширенні: у поліції прокоментували скандал з військовим на блокпосту Дніпра

Зіниці були розширенні: у поліції прокоментували скандал з військовим на блокпосту Дніпра

В Telegram-каналах з'явилася інформація опублікував інформацію про нібито нападки патрульних Дніпра на військових, яких вони зупинили. Чоловік заявив, що на нього безпідставно склали протокол, коли він був проїздом у місті. У патрульній поліції прокоментували цей випадок та опублікували відео з бодікамер, де чутно розмову інспекторів та військового, передає сайт 056.

5 листопада, близько 1-ї години ночі, на одному з блок-постів патрульний екіпаж зупинив для перевірки водія автомобіля Nissan Almera. Оскільки під час спілкування у водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння йому запропонували пройти медогляд у встановленому законом порядку у лікарні. До того ж патрульні з'ясували, що вказаний водій неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння, був позбавлений судом права керування, неодноразово керував авто, будучи позбавленим цього права та мав причетність до факту зберігання наркотичних речовин.

41-річний водій від проходження медогляду відмовився. В результаті на нього патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КУпАП та відсторонили від керування авто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...