• Головна
  • Можливий сонячний радіаційний шторм: геомагнітна обстановка 7 та 8 листопада
10:00, 7 листопада 2023 р.

Можливий сонячний радіаційний шторм: геомагнітна обстановка 7 та 8 листопада

Можливий сонячний радіаційний шторм: геомагнітна обстановка 7 та 8 листопада

7 і 8 листопада очікуються періоди активної геомагнітної обстановки. Дуже сильна магнітна буря рівня G4 прогнозується на 8 листопада. Однак слід пам’ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на The Watchers та Мeteoprog.

У вівторок геомагнітне поле буде від спокійного до активного рівня. Сонячна активність, ймовірно, буде низькою із ймовірністю спалаху класу М. Такі спалахи є середніми з великих спалахів, можуть викликати невеликий рівень радіоперешкод на денній стороні Землі. Можливий сонячний радіаційний шторм.

Сонячна активність на 7 листопада:

  • Вірогідність малого геомагнітного шторму – 15%
  • Вірогідність великого геомагнітного шторму – 1%
  • Вірогідність спалаху на Сонці М-класу – 25%
  • Вірогідність спалаху на Сонці Х-класу – 5%
  • Кількість сонячних плям – 22.

Фахівці відзначають збуджений стан магнітосфери Землі – K-INDEX 6. Дуже сильна магнітна буря рівня G4 прогнозується на 8 листопада. Однак слід пам’ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.

В такі дні краще лягати спати не пізніше 22.00 і прокидатися о 6.00-7.00. Також чудово підходять медитації та інші способи відновлення організму. Рекомендовано починати свій день з 10.00 та зарядки.

Краще “викладатися” усього на 50% своїх можливостей. Таке навантаження вважається найбільш адекватним. Не забувайте про прогулянки на свіжому повітрі і спортивну ходьбу.

Рекомендується організовувати обід між 12.00 і 14.00. В цей час можна з’їсти найкалорійнішу їжу за весь день. Якщо ви не відчуваєте голоду, тоді сніданок і вечерю можна пропустити. А ось на ніч бажано не переїдати.

Якщо дотримуватися цих основних правил, то магнітні бурі не будуть приносити негативних впливів на організм, а якість життя значно покращиться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #геомагнітна обстановка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...