• Головна
  • "Дніпро-1" - "Олександрія": результати тривожного матчу 13-го туру УПЛ та причина незарахування голу
22:30, 6 листопада 2023 р.

"Дніпро-1" - "Олександрія": результати тривожного матчу 13-го туру УПЛ та причина незарахування голу

"Дніпро-1" - "Олександрія": результати тривожного матчу 13-го туру УПЛ та причина незарахування голу

Сьогодні, 6 листопада, футболісти СК «Дніпро-1» провели матч 13-го туру УПЛ. На «Дніпро-Арені» вони приймали ФК «Олександрію» з Кіровоградщини. Через повітряні тривоги гра тривала п'ять годин. Також визначилося скасування суперголу дніпрянина Гуцуляка після найдовшого перегляду VAR в історії футболу.

Про це повідомляє сайт 056.

Виснажену перемогу у матчі здобули та відстояли господарі поля. На 34-й хвилині вони забили гол у матчі. Олександр Філіппов відзначився після передачі Володимира Адамюка.

Обидві команди грали досить агресивно та впевнено. Але на 68-й хвилині дніпрянин Олексій Гуцуляк подвоїв перевагу, та тільки фактично. Адже у початковій фазі атаки було зафіксовано офсайд у Олександра Філіппова.

Одразу після забитого голу у Дніпропетровській області оголосили повітряну тривогу, через що арбітриня матчу Анастасія Романюк не встигла подивитися повтор епізоду. Вона не зарахувала супергол дніпровського нападаючого після найдовшого перегляду VAR в історії футболу. Між забитим голом Гуцуляка та його офіційним скасуванням пройшло більше години.

Востаннє, втретє матч призупинили на 88-й хвилині зустрічі через повітряну тривогу в області. Через це гра опинилась під загрозою. Спочатку арбітри вирішили дограти матч до кінця, попри загрозу ракетного удару, але в підсумку зупинили матч.

"Дніпро-1" - "Олександрія": результати тривожного матчу 13-го туру УПЛ та причина незарахування голу, фото-22

Після цієї перемоги "Дніпро-1" розділив перше місце в УПЛ з "Кривбасом". Обидва клуби мають по 27 очок і на один бал випереджають "Полісся", яка перебуває на третій позиції. "Олександрія" з 10 пунктами посідає лише 14-ту сходинку.

У наступному турі УПЛ підопічні Максимова 12 листопада зустрінуться з "Шахтарем", а команда Руслана Ротаня днем раніше прийматиме "Верес".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Дніпро Олександрія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...