• Головна
  • Загинули кращі: в 128-й бригаді зробили першу заяву після удару рф
13:30, 6 листопада 2023 р.

Загинули кращі: в 128-й бригаді зробили першу заяву після удару рф

Загинули кращі: в 128-й бригаді зробили першу заяву після удару рф

Під час удару по особовому складу 128-й бригаді у Запорізькій області загинули 19 військових. У керівництві підрозділу просять не поширювати неперірену інформацію та фейки до завершення розслідування трагедії.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Facebook бригади.

В повідомленні зазначається, що загинули кращі бійці підрозділу: "Ракетний удар підступного ворога забрав життя 19 бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Зараз проводиться ретельна перевірка всіх обстпавин трагедії". 

В бригаді наполягають до закінчення перевірки не поширювати неперевірену, частково фейкову інформацію та побіцяють "відомстити за побратимів у 100-кратному розмірі".

Удар по особовому складу 128-ї бригади у Запорізькій області

Війська рф вдарили по особовому складу 128-ї ОГШб Закарпатської бригади в Запорізькій області. У цей момент проходило урочисте вручення нагород до Дня артилериста, 3 листопада.

Міністр оборони Рустем Умеров та ЗСУ підтвердили удар ракетою "Іскандер-М" по скупченню військових. Внаслідок обстрілу загинули військовослужбовці, поранення отримали близько 30 осіб, у тому числі й цивільних. Наразі розпочато перевірку за фактом трагедії, а в Закарпатській області оголосили триденну жалобу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...