• Головна
  • "Героїчні професії. Залізні люди": на вокзалі Дніпра презентували нову марку від "Укрпошти"
17:30, 1 листопада 2023 р.

"Героїчні професії. Залізні люди": на вокзалі Дніпра презентували нову марку від "Укрпошти"

"Героїчні професії. Залізні люди": на вокзалі Дніпра презентували нову марку від "Укрпошти"

Сьогодні, 1 листопада в Дніпрі ввели в обіг нову марку від "Укрпошти". Вона – друга із серії "Героїчні професії. Залізні люди", та присвячена праці залізничників, у яких скоро професійне свято.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ДніпроОДА.

З початку повномасштабного вторгнення залізничники вивозили людей до безпечніших регіонів. При цьому й самі ризикували собою.

"Всі ми пам’ятаємо заповнені евакуаційні потяги. Пасажирів, життя яких через війну помістилося в одну валізу. Саме такий зображений на новій марці. Поїзд «Херсон – Львів». Цей поїзд потрапив під обстріл, але дістався пункту призначення із запізненням всього 16 хвилин", – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Також завдяки залізниці українці можуть надійно отримувати гуманітарну допомогу та посилки. Перевезення відправлень залізницею скорочують час доставки, який збільшився через велику кількість блокпостів на автошляхах. Крім того, сортувальні центри в обласних пунктах знаходяться поблизу місцевих залізничних вокзалів, тому відправлення потрапляють на склади обробки практично одразу після розвантаження. 

"В березні 2022-го ми з Укрзалізницею запустили спільний проєкт з доставки посилок. Така кооперація вперше за понад 20 років", – зазначив операційний директор Східного регіону АТ «Укрпошта» Антон Ізотов.

Тираж випуску – 150 тис примірників. Художник поштового блоку, конверта «Перший день» та листівки — Віктор Грудаков. Відсьогодні марку можна придбати в усіх відділеннях Укрпошти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...