• Головна
  • Як визначитися з розміром татуювання
Новини компаній
15:00, 31 жовтня 2023 р.

Як визначитися з розміром татуювання

Новини компаній
Як визначитися з розміром татуювання, фото-1

Питання, яке ніколи не втратить своєї актуальності. Розберемо крок за кроком особливості маленьких і великих татуювань.

Vean tattoo зібрали для вас найголовніше, спираючись на свій багаторічний  досвід. Сподіваємося, що наша стаття допоможе вам визначитися з цим нелегким вибором.

Розмір татуювання, досить важливий аспект в його створенні, як його стиль і розташування на тілі. Вибір масштабу роботи - це одна з основних складових процесу нанесення малюнка на ваше тіло, яка поєднує в собі безліч моментів.

Якщо ви робите своє перше татуювання, ми радимо почати з малого.

Маленьке татуювання це непоганий спосіб перевірити себе. Це можливість познайомитися з процесом і зрозуміти, як це,  носити прикрасу, що не знімається. Таку роботу можна легко звести, якщо пошкодуєте, або навпаки, захопитися ще більше та обирати більш масштабні роботи.

Вони акуратні, легкі у виконанні, догляд за ними простіший. Відмінно підкреслять індивідуальність носія.

Як визначитися з розміром татуювання, фото-2

Але якщо ви хочете щось деталізоване, з сюжетом, будьте готові збільшити ескіз, щоб ваш малюнок був чітким і не перетворився з часом на пляму. Свіжим татуювання буде не завжди, тому воно з часом потьмяніє, тонкі лінії стануть товстішими. Це нормальний процес, який потрібно враховувати. На великих роботах це не так помітно, як на маленьких.

Цінове питання досить важливе в такій справі. Адже татуювання не сезонна сукня - це те, що залишиться з вами протягом довгих років. Тому якщо ви зараз не маєте у своєму розпорядженні потрібних коштів для хорошої великої роботи, зробіть маленьку, але якісну. 

Сфера діяльності ще один вагомий аспект, що впливає на вибір тату. Є професії, які зобов'язують людей до певного дрес-коду. Маленькі тату приваблюють своєю непомітністю, їх простіше маскувати. Але це не означає табу на великі роботи, просто підбирайте місця, які завжди будуть прикриті одягом, найчастіше цими місцями є верхня частина стегна, куприк, живіт, спина, ребра, плечі.

Обираючи місце для майбутнього татуювання, враховуйте його розмір. Маленьке тату на великій ділянці шкіри, загубиться. А велике, на тонких частинах тіла буде виглядати не гарно.

Як ми бачимо, плюси та мінуси є у кожного розміру татуювання. Питання особистої гармонії та смаку. Все залежить від почуття прекрасного кожної людини, є багато людей, для яких естетично виглядають невеликі татуювання по всьому тілу, а комусь ближче роботи в японському стилі, що створює великий єдиний сюжет на все тіло.

Незалежно від ваших уподобань, ми впевнені, у Vean tattoo ви знайдете "свого" майстра і свій індивідуальний ескіз. Чекаємо на вас.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...