• Головна
  • Більшу частину України накриють дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні
05:00, 28 жовтня 2023 р.

Більшу частину України накриють дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні

Більшу частину України накриють дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні

На вихідних, з 28 по 29 жовтня в Україні у більшості областей очікуються дощі. Окрім цього згідно прогнозів синоптиків очікується штормовий вітер.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

28 жовтня у більшості областей очікуються помірні, а вночі у північній частині місцями значні дощі. При цьому у південній частині, вдень і в західних та центральних областях буде без істотних опадів.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с, вночі та вранці у західних областях місцями 25 м/с, а в Карпатах - 28-30 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +9 +16 градусів, а вдень +13 +20. На півдні повітря прогріється до +24. При цьому у західних та північних областях вночі буде +7 +12 градусів, а вдень +10 +15.

У наступні дві доби буде без опадів, лише вночі 29 жовтня у північній частині та на Закарпатті місцями прогнозується невеликий дощ.

Температура повітря вночі становитиме +5 +10 градусів, на півдні країни, 30 жовтня і на Прикарпатті +8 +13. Вдень 29 жовтня очікується +12 +17 градусів, а у північно-східних областях +7 +12.

При цьому у південній частині прогнозується +16 +21 градус, а 30 жовтня +15 +20. У південній частині та на Прикарпатті очікується +19 +24 градуси.

Прогноз погоди на вихідні у Дніпрі 

28 жовтня хмари, що вкривали небо у Дніпрі вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з'являться. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

Більшу частину України накриють дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні, фото-1

Народний прогноз погоди: Наші пращури помітили: з якого числа у жовтні піде сніг, з того числа весна відкриється у квітні. Ясне блакитне небо сьогодні віщує покращення погоди. Якщо з'явилися комарі, то зима буде пізня і м'яка.

29 жовтня ранок та вечір у Дніпрі будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів.

Більшу частину України накриють дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні, фото-2

Народний прогноз погоди: Наші пращури у цей день звертали увагу на іній: якщо він довго не землі протримається, то найближчим часом настане суха і сонячна погода, і буде потепління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...