• Головна
  • Підготовка парків Дніпра до зими: що роблять комунальники
14:00, 24 жовтня 2023 р.

Підготовка парків Дніпра до зими: що роблять комунальники

Підготовка парків Дніпра до зими: що роблять комунальники

Хоч в Україні поки спостерігається потепління, проте, у парках Дніпра в жовтні активно готуються до холодів. Комунальники чистять ливнівки від опалого листя та удобрюють зелені насадження.

Редакція 056 розкаже, які роботи проводять у різних парках у Дніпрі. 

У Зеленому Гаю співробітники КП «Міська інфраструктура» чистили ливнівки від опалого листя для запобігання забиттю. Також продували систему поливу.

«Консервування системи поливу із продуванням компресором дуже важливо перед холодами. Робили таким чином: вмикали контролер, який підключений до спеціального клапана. Він відкриває зону, де є полив. Коли вмикається контролер, то повітря, яке збирається у трубі, вичавлює воду й труба стає порожньою», – розповів працівник КП «Міська інфраструктура» Михайло Талаш.

А у парку Писаржевського удобрювали зелені насадження.

«Вносимо комплексні добрива на газон та хвойні дерева. У складі добрив містяться калійні та фосфорні речовини, щоб краще рослини перезимували й отримали велику кількість поживності», – розказує начальниця службы благоустрою та утримання зелених зон КП «Міська інфраструктура» Любов Чадіна. 

Не забули й про підготовку крон хвойних в обох парках.

«Зав’язуємо їх сіткою для запобігання розпаданню крони під час намерзання та великої кількості снігу. Щоб навесні ці ж крони радували містян красою», – додала Любов Чадіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...