• Головна
  • За минулу добу в Україні знищено 1380 окупантів: на якому напрямку шалені втрати рф
08:30, 20 жовтня 2023 р.

За минулу добу в Україні знищено 1380 окупантів: на якому напрямку шалені втрати рф

За минулу добу в Україні знищено 1380 окупантів: на якому напрямку шалені втрати рф

Минулої доби кількість ліквідованих військових рф в Україні сягнуло рекордної кількості -1380 осіб. Таким чином їх загальна кількість наближається до 300 тис. та становить 292 060. Також за 19 жовтня було знищено 250 одиниць ворожого озброєння

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Генштаб.

Українські бійці наступають на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку ворог поновив наступальні дії та не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу численних втрат. Так, минулої доби втрати ворога склали: вбитими та пораненими майже 900 окупантів, знищено та пошкоджено майже 50 танків та понад 100 одиниць броньованої техніки противника.

За минулу добу в Україні знищено 1380 окупантів: на якому напрямку шалені втрати рф, фото-1

"На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз - це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто.

Ворог активно застосовує штурмові підрозділи, кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію.

Попри все, наші воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника.

Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів.

Також провели роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії. Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах.

Дякую кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну. Разом - до Перемоги!", - написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Також вдалося відбити понад 30 атак ворога на Куп'янському напрямку. Протягом минулої доби відбулося 90 бойових зіткнень.

Протягом доби авіація сил оборони завдала удару по пункту управління, 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 4 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Також нашими захисниками знищено 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 важкі вогнеметні системи залпового вогню ТОС-1А "Сонцепьок" та 13 артилерійських засобів противника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...