• Головна
  • Щомісячний «Адвент-календар» молочної аналітики на varus.ua
Новини компаній
18:00, 17 жовтня 2023 р.

Щомісячний «Адвент-календар» молочної аналітики на varus.ua

Новини компаній

Уявіть, що відкриваєте двері до світу смаків із того, що любите та купуєте щодня в супермаркетах? Що може бути цікавішим за детальну аналітику товарів повсякденного попиту? Сьогодні з'явилась можливість зануритися у глибини продуктового асортименту, який пропонує varus.ua.

Щомісяця ми обираємо окрему категорію продуктів для «Адвент-календаря» продуктової аналітики. У жовтні поговоримо про те, що найчастіше клієнти замовляють на varus.ua, а саме молочну продукцію.

Будьте уважними під час перегляду статті, не пропустіть перше завдання цього місяця у нашому «Адвент-календарі».

Аналітика молочної продукції

У varus.ua розуміють, що кожен має свій улюблений смак та власні вподобання, тому в асортименті представлено, як безлактозне молоко, що становить 11%, так і лактозне – 89%. Більше того, додатково можна знайти ультрапастеризоване, пастеризоване, стерильне та навіть топлене молоко.


Тепер, коли ти знаєш більше про молочний асортимент на varus.ua, ми хочемо подарувати тобі ще більше смакових можливостей.

Використовуй промокод «MOLOKO» та отримай 5% знижку на категорію «Молочні продукти та яйця». І головне — цей промокод не обмежений сумою замовлення і діє до 17 листопада. Тож замовляй вигідніше, поки діє промокод!

Бренди молочної продукції в асортименті

Якщо ти віддаєш перевагу конкретному бренду молочної продукції – не проблема, оскільки на varus.ua зібрані тільки найкращі торгові марки молочної продукції.

Серед брендів молочної продукції на «віртуальних поличках» varus.ua ти знайдеш такі відомі марки:

Селянське;

Галичина;

Яготинське;

Злагода;

Lactel;

Varto;

Волошкове поле;

Ферма;

Наше молоко;

Гормолзавод;

Житомирський Молочний Завод;

Зоряна;

Просто Наше;

Чудо-Чадо;

Mimimilk;

Біла лінія;

Буренка;

Вигода;

На Здоров'я;

Слов’яночка;

Яготинський;

Mlekovita;

Soloviov;

Весела бурьонка;

Локо Моко;

Молокія;

Смакуйте;

Хуторок.

Аналітична інформація про молочні продукти

На varus.ua твій вибір молочної продукції — це не просто вибір смаку, а важливе рішення. Серед 51% молока, яке представлено в асортименті, найпопулярнішим є з 2,5% жирності. Також кожен клієнт може замовити знежирене та молоко різного відсотка жирності.


Команда varus.ua подбала навіть про широкий вибір пакування молочної продукції, щоб кожен міг обрати зручний для себе варіант. Молочна продукція представлена у пакетах, пластикових та скляних пляшках.

Позначки на товарах

На varus.ua не просто продають продукти — онлайн-сервіс доставки дбає про твій час та зручність покупок. Сьогодні в асортименті представлено 453 товари з різними спеціальними позначками. Це не просто маркетинговий трюк — це турбота про тебе та твій час.

Щомісячний «Адвент-календар» молочної аналітики на varus.ua, фото-1

Види позначок товарів:

без цукру;

біотовари;

без лактози;

без дріжджів;

без глютену;

для веганів.

У наступній статті, яка вийде в листопаді в рамках проєкту щомісячний «Адвент-календар» продуктової аналітики, ми розкриємо секрети категорії "Фрукти, овочі, горіхи".

А з найцікавішого — тобі потрібно буде відшукати промокод на товари цієї категорії, який стане ключем до смачних та корисних відкриттів на varus.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...