• Головна
  • На Дніпропетровщині на підприємстві загорівся чоловік
21:00, 11 жовтня 2023 р.

На Дніпропетровщині на підприємстві загорівся чоловік

На Дніпропетровщині на підприємстві загорівся чоловік

Сьогодні об 11:05 до Дніпропетровської обласної диспетчерської 103 надійшов виклик із м. Кам’янське, що чоловік при виконанні роботи на виробництві отримав опіки від електродуги.

Про це повідомила завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Буданцева.

На виклик терміново прибула бригада Центральної підстанції Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК у складі фельдшерів Тропко Дмитра і Багмут Олени і водія Комишного Михайла.

На Дніпропетровщині на підприємстві загорівся чоловік, фото-1

На місці виявлено, що чоловік 39 років, переселенець із Марганцю, працюючі на підстанції відбійним молотом попадає в кабель високої напруги, утворюється електродуга, від якої загоряється його одежа.

Отримані опіки обличчя, рук, стегон, відразу розпочато надання екстреної медичної допомоги: знеболення, інфузія розчинів, місцево гідрогелеві протиопікові пов’язки. З діагнозом: «Електротравма. Опіки обличчя, кистей рук, внутрішніх поверхонь стегон 1-2-3 ст.- 20%. Виробнича травма» госпіталізований до Кам’янської ЛШМД.

"Бригада відпрацювала швидко і якісно. Дякуємо вам! Дотримуйтесь правил техніки безпеки і будете здоровим", - написала Буданцева.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...