• Головна
  • Сім трамвайних та 10 автобусних маршрутів вийшли з графіку: як курсує транспорт в Дніпрі
09:30, 3 жовтня 2023 р.

Сім трамвайних та 10 автобусних маршрутів вийшли з графіку: як курсує транспорт в Дніпрі

Сім трамвайних та 10 автобусних маршрутів вийшли з графіку: як курсує транспорт в Дніпрі

3 жовтня у зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Січеславської Набережної - вул. Княгині Ольги з 09:30 до 18:00 та з 21:00 до закінчення руху трамваї №12, №17 прямуватимуть на пл. Старомостову через вул. Вокзальну без заїзду до Річкового вокзалу. Маршрут №19 скорочується до пл. Десантників (район Амурського мосту) без заїзду на пл. Старомостову.

Про це повідомили в пресслужбі міськради Дніпра.

Також у зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Львівської та просп. Сергія Нігояна внесено такі зміни у рух громадського транспорту:

  • Трамвайні маршрути № 11 та № 15 об'єднані та спрямовані за схемою: Дніпровський машинобудівний завод - вулиця Робоча - вулиця Володимира Антоновича - проспект Івана Мазепи - вулиця Криворізька - проспект Івана Мазепи - вулиця Володимира Антоновича - вулиця Робоча - Дніпровський машинобудівний завод.
  • Трамвайний маршрут № 14 тимчасово припиняє рух.
  • Тролейбусний маршрут № 4 тимчасово не працюватиме.
  • Автобусні маршрути № 34, № 44, № 73 та № 106 у напрямку від залізничного вокзалу рухатимуться через Січовий провулок.
  • Автобусні маршрути № 75-К, № 86, № 90, № 141, № 146-А та № 157-А об’їжджатимуть повз автовокзал через вул. Щепкіна в обох напрямках.

Усі інші трамвайні, тролейбусні та автобусні маршрути працють у штатному режимі за розкладом робочого дня. Загалом на маршрути електротранспорту вийшло 220 одиниць рухомого складу. Також по місту працює 92 автобусні маршрути з загальною кількістю 693 автобуси (з них 105 - великої місткості).

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad. Або у Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...