• Головна
  • Із заплющеними очима скуштувати продукти: у школах Дніпра вивчали смаки та уподобання учнів
13:00, 23 вересня 2023 р.

Із заплющеними очима скуштувати продукти: у школах Дніпра вивчали смаки та уподобання учнів

Із заплющеними очима скуштувати продукти: у школах Дніпра вивчали смаки та уподобання учнів

Різноманітні ігри та інтерактивні завдання: у школі №80 створили дитячу фокус-групу, аби компанія-постачальник «Олімпіус Консалт» могла досконально вивчити смаки та уподобання дітей.

Про це повідомляє редакція 056.

Із заплющеними очима куштувала різноманітні продукти третьокласниця Поліна Крушеницька. Дівчина каже, що одразу впізнала кукурудзу, огірок солоний і свіжий та родзинки. А не вгадала грушу.

«В цілому, шкільне меню мені подобається, але є страви, які мені не до душі. Найулюбленіша - це макарони з сиром, рис з овочами, а не сподобалась рибна котлета. А на цьому тижні мені все сподобалось, особливо новинка - кебаб з сиром, квасоля, салат з капусти. Було дуже смачно», - прокоментувала Поліна.

У захваті від оновленого меню Тимофій Приходчинко. Хлопець каже, що все дуже смачне.

«Сьогодні нам давали смачне мʼясо з соусом, я його все зʼїв. На минулому тижні мені теж було смачно, я зʼїдаю майже все. Але якщо в мене вся порція не влазить, то щось залишаю, наприклад, салат», - прокоментував Тимофій. 

Тимофій і Поліна сьогодні стали учасниками фокус-групи. Так компанія-постачальник шкільного харчування «Олімпіус Консалт» вирішила ближче ознайомитись зі смаками та уподобаннями школярів.

«За допомогою техніки відомого шеф-кухаря Джеймі Олівера діти мали заплющити очі та скуштувати овочі та фрукти. Таким чином вони не очима чи мозком зроблять висновок - смачно їм чи ні, а, навпаки, неупереджено зрозуміють смак за допомогою смакових рецепторів», - прокоментувала психологиня-коуч Олена Пуліна.

Такі фокус-групи організовуватимуть і надалі. Аби постійно вдосконалювати шкільне меню.

«Ми розуміємо, що їжа має бути і корисною, і при цьому подобатись дітям. Це тяжка задача, бо я сам батько, і я розумію, що їм, наприклад, подобається кола чи морозиво, але ми розуміємо, що такі продукти ми не можемо включати дітям до шкільного меню. Тож наша мета - визначити смакові уподобання та поєднати їх з корисною та збалансованою їжею. Крім цього, на цьому тижні ми вже годували дітей за корегованим меню, і ми отримали багато позитивних відгуків від батьків. Тож ми й надалі збираємось вдосконалювати наше меню і сподіваємось, що такі фокус-групи у школах нам в цьому допоможуть», - підсумував керівник компанії «Олімпіус Консалт» Михайло Торощин.

Також компанія «Олімпіус Консалт» створила гарячу лінію, куди батьки можуть звертатись із скаргами та пропозиціями щодо шкільного меню. Зателефонувати можна за номером 056 755 07 96, або надіслати лист електронною поштою: [email protected]

Також звʼязатись з компанією можна у соціальних мережах:

Телеграм - https://t.me/olimpius_consult

Фейсбук - https://www.facebook.com/profile.php?id=61550816956518

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...