• Головна
  • Стрілянина у Дніпрі: який запобіжний захід обрали 23-річній учасниці конфлікту з патрульними
18:30, 16 вересня 2023 р.

Стрілянина у Дніпрі: який запобіжний захід обрали 23-річній учасниці конфлікту з патрульними

Стрілянина у Дніпрі: який запобіжний захід обрали 23-річній учасниці конфлікту з патрульними

15 вересня суд у Дніпрі відправив під нічний домашній арешт Тетяну Патинку - супутницю чоловіка, якого під час опору смертельно поранив працівник поліції і яка сама чинила опір патрульним 29 серпня.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Суспільне.

Зазначимо, що на судове засідання з обрання запобіжного заходу 22-річна Тетяна Патінка прийшла в чорному одязі та без адвоката.

Згідно з рішенням суду, жінка буде перебувати під домашнім арештом з з 20:00 до 08:00. Жінка у свою чергу просила відпустити її під особисте зобов'язання.

Під час засідання 22-річна підозрювана заявила, що не вважає себе винною. За її словами патрульні не показали їй посвідчення і вона думала, що це можуть бути не правоохоронці.

Також зазначила, що нікуди тікати від правосуддя вона не думала і  взагалі себе винною не вважає. 

12 вересня слідчі Національної поліції оголосили їй підозру в опорі працівникам правоохоронного органу. Їй загрожує до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, 29 серпня патрульні поліцейські зупинили автомобіль, у якому Патинка була разом із 38-річним Джумбері Сілоговою та двома його дітьми, за порушення правил дорожнього руху. Патинка і Силогава відмовилися показати поліцейським документи і почали з ними сваритися. Правоохоронці повідомили парі, що їх затримано, але ті чинили опір. Силогава напав на патрульного Єгора Звонкова і вдарив його колегу Анастасію Жилу, після чого Звонков його застрелив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...