• Головна
  • В Дніпрі прибиральницям готові платити до 30 тис. грн: які вимоги до цієї роботи
10:01, 13 вересня 2023 р.

В Дніпрі прибиральницям готові платити до 30 тис. грн: які вимоги до цієї роботи

В Дніпрі прибиральницям готові платити до 30 тис. грн: які вимоги до цієї роботи

В Дніпрі є багато вакансій для прибиральниць. Заробітна плата для них дуже різна, в основному коливається в районі 10 тис. грн. Але можна отримувати і більше. Наприклад, одна з компаній шукає прибиральниць з винагородою 24 тис. грн, інша - 30 тис. грн.

Відповідна вакансія розміщена на одному із сайтів пошуку та підбору персоналу, передає сайт 056.

Клінінгова компанія, яка надає повний спектр професійних послуг у місті Дніпро розмістила вакансію про пошук робітниці. Прибирати треба будинки, квартири, комерційні приміщення. Робити генеральне та післяремонтне прибирання квартир та будинків, хімчистка м’яких меблів, миття вікон. За роботу обіцяють щоденну оплату. За місяць можна заробити 24 тис. грн.

Вимоги до кандидатів не жорсткі: вміння знаходити спільну мову з клієнтами; відповідальність, інтелігентність, порядність, ввічливість, уважність. Також важливо, щоб не було шкідливих звичок - паління в робочій час заборонено. Також претендентці має бути до 45 років.

Хоча робота здійснюється з використанням професійного обладнання та професійної хімії, особливих навичок не вимагають. Головне мати бажання навчатися, працювати та розвиватись. Тому якщо вас зацікавила вакансія, то телефонуйте: 0981739444

На іншому сайті є вакансія прибиральниці, де платять ще більше - 30 тис. грн. Компанія, яка є постачальником клінінгових послуг у місті Дніпро шукає талановитих та відповідальних співробітників для позиції "Клінінгові послуги". Тут шукають більш досвідчених фахівців, але немає вікових обмежень. В обов'язки входить здійснення регулярного прибирання приміщень відповідно до встановлених стандартів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...