• Головна
  • Центр промисловості та місто талановитих людей: другий випуск нового сезону «Як звучить світ... Україна» про Дніпро
19:30, 11 вересня 2023 р.

Центр промисловості та місто талановитих людей: другий випуск нового сезону «Як звучить світ... Україна» про Дніпро

Центр промисловості та місто талановитих людей: другий випуск нового сезону «Як звучить світ... Україна» про Дніпро

Другий випуск нового сезону музичного тревел-шоу «Як звучить світ... Україна» від творчого подружжя продюсерки BADOEVTEAM та відомого українського режисера і ведучого «Орел і Решка», «Вдома краще» й «Крафтові Мандри» Наталії та Євгена Синельникових буде присвячено місту Дніпро, передає редакція 056. 

Дніпро – одне з найбільших обласних центрів України, що розташовано близько до бойових дій. Місто, яке є найважливішим центром металургійної промисловості та машинобудування, осередком бізнес-проєктів, а також славиться найдовшою набережною в Європі вздовж річки Дніпро.

Під час зйомок талановитий композитор та ведучий Євген Філатов відвідає місця, які асоціюються з Дніпром у містян та туристів. Передусім це перший в Україні металургійний завод «Інтерпайп сталь», історія якого бере початок у 1895 році, а нині його продукція поставляється у понад 80 країн світу. Також організатори проїдуться ретро-трамваєм та запишуть звуки ще декілька цікавих місць, які розкриють глядачам Дніпро з нового боку. Але найголовніше – попри репутацію міста підприємств, Євген Філатов розкриє його культурну складову, збере історії непересічних талановитих дніпрян, які довершать гармонію й відповідність композиції до славетного Дніпра.

«Життя у Дніпрі завжди було бурхливим, місто постійно розвивається і, попри військові дії, продовжує активно працювати на підвищення економіки та обороноздатності країни. Ми хотіли відзняти сюжет про це місто ще минулого року і, нарешті, нам це вдалося. Обіцяємо, буде цікаво, таким місто ви ще не чули», – прокоментувала зйомки Наталія Синельникова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...