• Головна
  • Філія Групи компаній TDC в Дніпрі: продаж та власне виробництво спецтехніки в Україні!
Новини компаній
11:00, 7 вересня 2023 р.

Філія Групи компаній TDC в Дніпрі: продаж та власне виробництво спецтехніки в Україні!

Новини компаній

Відбудова міст, селищ, будівництво доріг та мостів – до цих процесів завжди підключена велика кількість спецтехніки різного типу. Все частіше в Україні можна побачити мінінавантажувачі від Групи компаній «TDC», які також залучені до роботи на будівельних майданчиках.

Ця компанія вже більше двадцяти років працює на українському ринку. Виготовлення власної спецтехніки – одна з головних переваг Групи компаній «TDC», що допомагає впевнено конкурувати з такими великими корпораціями, як Volvo та Bobcat.

Філія Групи компаній TDC в Дніпрі: продаж та власне виробництво спецтехніки в Україні!, фото-1

За такий проміжок часу Група компаній «TDC» здобула великий досвід в виробництві власної спецтехніки. Мінінавантажувачі TDC 1201, TDC 1202, TDC 901 та телескопічні навантажувачі TDC 501 легкі та ефективні в експлуатації, прості в техобслуговуванні, невибагливі щодо витрати палива. Все частіше клієнти в Україні та за кордоном обирають саме ці навантажувачі.

А щодо великогабаритних моделей, група компаній TDC має серію власних фронтальних навантажувачів TDC HK 632, TDC НК 319, TDC НК 530 та інші. Це потужні машини з сильними внутрішніми та зовнішніми характеристиками, які готові до виконання кар'єрних та землерийних робіт будь-якої складності.

Якщо певна спецтехніка не виготовляється тут на місці, Група компаній «TDC» може запропонувати послугу з продажу спецтехніки інших всесвітньо відомих виробників. Це і автобуси, автобетонозмішувачі, автокрани, автогрейдери, бульдозери і тд. І, що актуально в реаліях війни, в наявності є дизельні генератори.

Група компаній «TDC» являється офіційним дилером чеської компанії TATRA, завдяки чому клієнти компанії можуть замовити самоскиди та тягачі цього бренду. Також користуються попитом фронтальні навантажувачі та автогрейдери від SDLG, які TDC відвантажують на замовлення.

Разом з цим існує можливість взяти спецтехніку в лізинг, якщо вона не потрібна для постійного використання, а лише для тимчасових потреб, як наприклад, невелике будівництво, прокладання дороги і тд.

Центральний офіс Групи компаній «TDC» знаходиться в Київській області в місті Бровари. А також компанія має філії по всій Україні, так, наприклад у них є представництво і в Дніпрі!

Філія Групи компаній TDC в Дніпрі: продаж та власне виробництво спецтехніки в Україні!, фото-2

Більше двадцяти років назад Група компаній «TDC» почала свій шлях з ремонту спецтехніки, продажу запчастин та деталей. Ці послуги TDC може запропонувати і зараз, особливо, маючи такий великий досвід в цій сфері.

Клієнт має можливість замовити ремонт спецтехніки, відновлення вузлів та агрегатів, ремонт КПП, гідравліки та двигунів. Компанією проводиться ремонт різних видів техніки: автогрейдерів, котків, автокранів, самоскидів, тягачів, бульдозерів, мінінавантажувачів, фронтальних навантажувачів та інших, незалежно від складності та масштабів поломки.

Філія Групи компаній TDC в Дніпрі: продаж та власне виробництво спецтехніки в Україні!, фото-3

В будь-якому процесі необхідно здійснювати заміну деталей та витратних матеріалів. Як було зазначено вище, компанія на самому початку займалася продажем запасних частин. Протягом багатьох років діяльності каталог постійно поповнювався і зараз нараховує більше 500 000 найменувань. Тому тут можна знайти витратні матеріали, запасні частини та деталі для більшості видів спецтехніки таких відомих компаній, як: CAT, CASE, Lonking, XCMG, Open, Dressta, Detva, JCB, HSW, ChanoLin, Foton, Komatsu, SEM, Liebherr, ChenGong, Hanomag, TOTA, SDLG, Volvo, LiuGong та інших.

Зараз як ніколи важливо підтримувати наше українське виробництво! Адже це є гарантією міцності України та її економічної потужності. Особливо коли мова йде про такий якісний та конкурентоспроможний продукт, як спецтехніка власного виробництва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...