• Головна
  • Робота у Дніпрі: ТОП-10 пропозицій, де терміново потрібні співробітники
08:30, 5 вересня 2023 р.

Робота у Дніпрі: ТОП-10 пропозицій, де терміново потрібні співробітники

Робота у Дніпрі: ТОП-10 пропозицій, де терміново потрібні співробітники

Перший місяць осені, час для пошуку роботи і стануть у нагоді гарячі вакансії. Саме вони можуть стати чудовою можливістю для вашого кар'єрного зростання або переходу на нову посаду. Роботодавці, які шукають співробітників на гарячих вакансіях, часто швидко вирішують, кого вибрати. Ваша швидка реакція може збільшити шанси на відбір.

Редакція 056 пропонує ТОП-10 гарячих вакансій у Дніпрі. 

Наразі в Дніпрі є достатньо варіантів гарячих вакансій у різних сферах діяльності. Все що від вас вимагається - це швидка реакція на ті пропозиції, які відповідають вашим вимогам. Гарячі вакансії зазвичай залучають багато кандидатів. Швидка реакція допоможе вам взяти участь у конкуренції та показати свої професійні якості. Не забувайте готувати своє резюме та супровідний лист, щоб вражати потенційних роботодавців, і бути готовими на співбесіди. Успіхів у пошуку роботи. 

Водій таксі на авто компанії

10 000 — 25 000 ₴ до 65% від каси 

Найбільший автопарк у Дніпрі набирає водіїв для роботи на автівках компанії. Тут дають можливість стабільно заробляти. Свій заробіток ви можете отримувати щодня з першої зміни.Усі авто застраховані, регулярно обслуговуються та підтримуються у належному робочому стані.

Від кандидата очікують порядність та працьовитість. Вік: від 20 років с посвідченням водія від 1 року. Відсутність судимостей, гарні навички водіння, сучасний смартфон. Досвід роботи не обов’язковий. 

Інженер-енергетик (телекомунікації)

Компанія світового рівня, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямках діяльності шукає цілеспрямованих та відкритих однодумців 

Вимоги до кандидата:

  • Вища технічна освіта (електро-технічний факультет)
  • Досвід роботи за спеціальністю 3 роки (посада енергетик)
  • Досвід роботи з контролюючими органами, з проектною документацією, в електроустановках
  • Відповідність корпоративним цінностям компанії
  • Навички роботи з MS Office
  • Наявність водійських прав категорії «В», досвід водіння від 3-х років. 

В обов’язки на посаді буде входити експлуатація та обслуговування електроустановок, виконання ППР, забезпечення безперебійної роботи обладнання, контроль і приймання робіт, виконаних підрядними організаціями, обслуговування дизель-генераторних установок, оформлення звітів за напрямком енергетики, планування робіт з обслуговування систем кондиціонування і вентиляції, контроль робіт з обслуговування систем кондиціонування і вентиляції, контроль наявності ЗІП. 

Компанія пропонує офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, гнучкий графік роботи та віддалені робочі дні, 31 календарний день відпустки, медичне корпоративне страхування та оздоровлення, безкоштовний мобільний зв’язок. 

Компанія також пропонує професійне навчання за рахунок роботодавця та активне корпоративне життя. 

Вантажник

16 000 — 19 000 ₴  

Лідер експрес-доставки в Україні шукає "фахівця ділянки – вантажника". 

Компанія пропонує «білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження, навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів, молодий дружній колектив та можливість кар'єрного зростання. 

Вантажник має перевіряти цілісність вантажу, завантажувати та вивантажувати посилки з авто, сортувати відправлення за напрямками, розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії та сканувати посилки.

У кандидата мають бути відсутні протипоказання щодо значних фізичних навантажень та шкідливі звички. 

Комірник

12 000 ₴  

Компанія шукає комірника має знання складського документообігу (прийомка, відвантаження, інвентаризації, робота з браком, пересортами). Також матиме досвід роботи комірником в авто сфері або по схожому товару чи з адресним зберіганням. 

Серед обов’язків: прийомка, відвантаження, розміщення товару, проведення інвентаризації, виконання вантажно-розвантажувальних робіт, облік товару. 

Роботодавці пропонують п'ятиденний графік з 9-00 до 17-00, суботи, при необхідності, в режимі с 9-00 до 14-00. Офіційне працевлаштування з випробувальним терміном - один місяць. На цей період пропонується зарплата 10 000 грн., а післе випробувального - 12 000 грн.

Юрист

Компанія займається наданням юридичних, бухгалтерських та аудиторських послуг на аутсорсі. До нас звертаються клієнти (в основному це юридичні особи та ФОП) з різними запитами на підставі укладеного договору. 

Компанія шукає юриста на довготривалу співпрацю. Ви саме той, кого шукає роботодавець, якщо:

  • Маєте досвід з договірною та претензійно-позовною роботою
  • Вмієте складати внутрішні та нормативні документи, накази, інструкції
  • Не боїтеся оскаржувати рішення державних органів та займатися отриманням ліцензій та дозвільних документівперевірка та погодження на відповідність законодавству документів, що надаються на підпис керівництву, зокрема проектів наказів, інструкцій, положень та інших документів правового характеру, перевірку дотримання етапів погодження проектів документів з відповідальними працівниками;
  • забезпечення договірної роботи: розробка проектів договорів, перевірка на відповідність законодавству проектів договорів, що надають Товариству контрагенти, забезпечення нотаріального посвідчення або державної реєстрації окремих видів договорів, облік Договорів підрозділу;
  • здійснення претензійної роботи: заходів по досудовому врегулюванню договірних спорів;
  • обліку претензій, які надходять від контрагентів, їх розгляду;
  • підготовці відповідей на претензії, що надійшли і прийняття проектів рішень про задоволення чи про відмову в задоволенні претензій, що надійшли;
  • підготовка претензій до контрагентів, їх направлення контрагентам і контроль за задоволенням направлених контрагентам претензій;
  • здійснення позовної роботи: підготовка позовних заяв і матеріалів, передача їх до суду;
  • опрацювання позовних заяв; представництво інтересів в судах;

Компанія очікує кандидата з вищою юридичною освітою, стажем роботи не менше 1,5 років з хорошими знаннями чинного законодавства. Плюсом будуть навички ділового листування та складання документів.

Компанія пропонує конкурентоспроможну заробітну плату, залежно від досвіду та кваліфікації. 

Робочий час з понеділка по п'ятницю з 9 до 18:00 (віддалена робота, але 1-2 дні в тиждень робота в офісі). 

Економіст

Велика національна багатопрофільна Корпорація запрошує на роботу економіста.

Спеціаліст має складати управлінські звітності підприємства, проведити аудит фінансової звітності. Також має здійснювати контроль за виконанням бюджету та фінансового плану та займатися підготовкою аналітичних висновків і звітів.

Компанія шукає кандидата з вищою економічною освітою, досвідом роботи в області економіки зі знаннями основ управлінського та бухгалтерського обліку. 

Роботодавець пропонує працевлаштування згідно з КЗпП та соціальні гарантії. Можливість кар'єрного зростання та професійного розвитку. 

Роботу в стабільній компанії, своєчасну заробітну плату з графіком роботи з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00.

Бухгалтер

15 000 ₴  

Основною сферою діяльності компанії є проектування, будівництво та технічне обслуговування для проектованих, зведених та введених в експлуатацію промислових, комерційних та приватних об'єктів нерухомості, газових котелень різної теплової потужності, а також інженерних систем опалення, вентиляції та водопостачання.

Компанія очікує фахівця з вищою освітою у сфері бухгалтерського обліку та аудит. Впевненого користувача ПК (Word, Excel – обов'язково), Медок, 1С: 8.3 УТП. Бухгалтер має мати знання первинної документації та мати досвід роботи з Клієнт-Банком. 

В обов'язки буде входити ведення первинної бухгалтерської документації, списання матеріалів, робота з клієнтом-банком, друк виписок, проведення вихідних платежів, набір платежів, контроль взаєморозрахунків із постачальниками, замовниками, взаєморозрахунки з контрагентами. Звірка з контрагентами (сч.361 і сч. 631) та виконання службових розпоряджень головного бухгалтера. 

Працюючи з компанією, ви отримаєте зручний графік з понеділка по четвер з 8.30 до 17.30, а у п'ятницю з 8.30 до 16.30. Оплачувана відпустка, лікарняна, офіційне працевлаштування, навчання частково чи повністю з допомогою підприємства та корпоративні знижки на послуги компанії. 

Сканувальник товару

14 000 — 20 000 ₴

Великій логістичній компанії потрібен комплектувальник для продуктового складу з досвідом роботи. 

Серед обов’язків буде сканування продукції із сканером ТДС та збір товарів на піддоні згідно роздрукованої накладної. 

Компанія пропонує оплачувані відпустки та лікарняні, заробітну плату від 500 до 1 000 грн за зміну. Графік роботи 5/2 з денними змінами з 15:00 — 23:00. Є розвозка після закінчення зміни. 

Рекрутер

30 000 ₴ ставка 20000+ премія

Аутсорсингова компанія, яка допомагає сотням зарубіжних партнерів успішно залучити та підвищити ефективність свого бізнесу наразі формуємо новий відділ персоналу і відкриваємо вакансію рекрутер. 

Обов'язки:

  • Складання та розміщення вакансій
  • Контроль за веденням вакансій
  • Попередня оцінка та відбір кандидатів
  • Ведення статистики з кожної вакансії
  • Призначення зустрічей кандидатів із керівниками відділів

Вимоги до кандидата:

  • Ініціативність, проактивність, відкритість новим знанням, позитивний погляд на життя, орієнтація на результат, відповідальність, вміння працювати самостійно.
  • Вміння брати на себе відповідальність, шукати інформацію та працювати на випередження.
  • Стресостійкість, вміння працювати з різним типом кандидатів.

Компанія пропонує графік роботи з 9.00-19.00, з понеділка по п’ятницю, субота, неділя — вихідний.

Якщо є активний запит на закриття вакансій, робочим днем може бути субота. Протягом дня є кава-брейки по 15 хвилин та обіди. 1 година обіду з 13.00-14.00.

Зарплата: Ставка 20 000 грн за повний робочий місяць+ премія та бонусна сітка за закриту вакансію. Бонусна програма розбита на кожну вакансію, яка є у компанії. Новачок заробляє від 28 000 грн, співробітник, який має досвід у підборі персоналу від 40 000 грн.

Додаткові бонуси, розіграші - це все оголошується протягом робочого місяця.

Виплачується заробітна плата один раз на місяць на будь-яку зручну для співробітника банківську картку на початку кожного місяця.

Навчання проходить протягом семи робочих днів. Структура навчання кожного стажера індивідуальна. Навчання оплачується з першого робочого дня.

Присутність дрес-коду - одна з найважливіших умов нашої компанії. Кожен співробітник, який працює в HR-відділі, дотримується офісно-ділового стилю.

У цей нелегкий час співробітники компанії не залежно від міста чи проекту роботи всі мають робочі місця, присутність генератора і комфорту.

Стандартний термін розгляду резюме — 7 рабочих днів. 

Зварювальник

23 000 ₴  

Провідний виробник елеваторного обладнання в Україні у зв’язку з розширенням шукає співробітника на постійній основі в штат на вакансію зварювальник. 

Компанія пропонує стабільну і своєчасну оплату праці. Графік роботи з понеділка по п'ятницю з 8:00—18:00. Навчання, адаптацію та офіційне працевлаштування.

Кандидат має мати навички зварювання та збирання металоконструкцій середньої складності та читання креслень. Має мати досвід роботи в зварюванні металоконструкцій напівавтоматом, а також у відпустці та загартуванні металу та вміння користуватися газовим різаком.

В обов’язки роботи буде входити складання та зварювання металоконструкцій напівавтоматом. 

Надсилайте свої резюме і роботодавці зв’яжуться з вами для подальшої співбесіди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...