• Головна
  • Вночі російські "шахеди" вибухнули на території країни-члена НАТО
11:30, 4 вересня 2023 р.

Вночі російські "шахеди" вибухнули на території країни-члена НАТО

Вночі російські "шахеди" вибухнули на території країни-члена НАТО

За інформацією Державної прикордонної служби України, сьогодні вночі під час масованої атаки росії в районі Ізмаїльського порту російські «шахеди» впали та здетонували на території Румунії.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко.

За його словами, це є черговим підтвердженням того, що ракетний терор рф становить величезну загрозу не лише безпеці України, але і безпеці сусідніх країн, зокрема держав-членів НАТО.

"Закликаємо партнерів прискорити забезпечення України додатковими сучасними системами протиракетної та протиповітряної оборони, а також бойовою авіацією, які посилять захист інфраструктури України, а також суміжних держав", - зауважив Ніколенко.

Міністр оборони Румунії вже відреагував на інцидент і заявив що "шахеди" не становили прямої військової загрози території країни

Зазначимо, що у лютому Румунія вже фіксувала проліт російських двох "калібрів" поблизу своїх кордонів. А 2 серпня з'явилась інформація про падіння на територію Румунії елементів дронів, якими росія атакувала порт Ізмаїла.

Проте у Міноборони Румунії повідомили, що не було знайдено конкретних елементів, які б підтвердили це. Також там додали, що додало, що у контексті останніх подій прямої військової небезпеки для них не виявлено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новини Румунія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...