• Головна
  • Зручний тротуар, нові дощоприймачі та велодоріжка. У Дніпрі завершують оновлення бульвару Слави
Політичні новини
17:00, 29 серпня 2023 р.

Зручний тротуар, нові дощоприймачі та велодоріжка. У Дніпрі завершують оновлення бульвару Слави

Політичні новини
У Дніпрі завершують реконструкцію бульвару Слави — першу з моменту його зведення. Головною метою ремонту є зробити територію зручною та придатною для пересування всіх містян. Тому під час будівництва облаштовують відповідні заниження бордюрів і вкладають тактильну плитку. «Я б відзначив дуже добру плитку і тротуари. Це будівництво мені подобається», — коментує місцевий мешканець Павло. Також тут відзонували велодоріжку, а ділянки заїздів у двори викладають відмінною за кольором плиткою — для додаткової уваги водіїв та пішоходів. «Ми як місцеві дуже задоволені. Є сходи для візочка. Діти можуть на велосипеді їздити, на самокаті», — зауважила про ремонт дніпрянка Юлія. 
Крім цього, на бульварі до ладу привели і дощову каналізацію. Загалом Дніпро впевнено тримає здоровий баланс між проведеннями справді необхідних місту ремонтів та системним спрямуванням коштів на підтримку Сил оборони. 
«Життя триває, і зараз ми використовуємо комплексний підхід. Це не просто асфальтування і перекладання бруківки. Насамперед ми йдемо у витриманні всіх стандартів безбарʼєрного середовища. Сподіваюся, що ми і надалі продовжимо робити це — на благо всього нашого прекрасного міста, всіх мешканців. Люди задоволені. Робота виконується дуже якісно», — зазначив мер Дніпра Борис Філатов під час огляду ремонту бульвару, завершити який планують у середині вересня.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...