• Головна
  • Ворог запустив ракети по Дніпропетровщині і Полтавщині: результати роботи ППО та наслідки атаки
Інформацію оновлено
09:05, 28 серпня 2023 р.

Ворог запустив ракети по Дніпропетровщині і Полтавщині: результати роботи ППО та наслідки атаки

Інформацію оновлено
Ворог запустив ракети по Дніпропетровщині і Полтавщині: результати роботи ППО та наслідки атаки

Минулої ночі ворог перевіряв нашу ППО, а цієї здійснив атаку ракетами морського та повітряного базування Дніпропетровщину та Полтавщину. Захисники неба знищили чотири з шести повітряних цілей.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

Чотири крилаті ракети «калібр» були випущені з ворожого фрегата з акваторії Чорного моря поблизу Феодосії. Також застосовано дві керовані авіаційні ракети Х-59 з двох літаків Су-34, які окупанти спрямували у напрямку Кривого Рогу з повітряного простору окупованої Херсонщини.

"Під ранок військові з ПвК "Схід" збили над Дніпропетровщиною чотири крилаті ракети. Дякую, захисники! За те, що очищуєте вільне українське небо від ворожого непотребу", - написав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

В Кривому Розі понівечено приватний сектор.

"На ранок 28.08.2023 у ході відбиття комбінованого удару противника по об'єктам розташованим у зоні відповідальності Повітряне командування "Схід" підрозділами з’єднання збито 4 крилаті ракети: в Кам'янському та Криворізькому районах Дніпропетровської області знишено два "калібри", в районі міста Кривий Ріг - дві керовані авіаційні ракети Х-59", - повідомили в ПК.

Водночас на Полтавщині є влучання в цивільний промисловий об’єкт.  П'ять людей постраждало, вони працювали в нічну зміну

"Унаслідок ворожої атаки двоє людей загинуло, двоє людей доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями, про місцезнаходження ще двох людей наразі невідомо.

Тривають пошукові роботи та розбір завалів. Також повністю зруйновано виробничий цех", - розповів голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Ворог запустив ракети по Дніпропетровщині і Полтавщині: результати роботи ППО та наслідки атаки, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...